USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.40
  • PLN 9.75 9.97

У Криму в розпал курортного сезону згадують про Україну

12 Серпня 2017 13:42
Замість констатації провалу Путіну чиновники розповідають про рекордний туристичний успіх.

У Росії розповідають про нечувані туристичні рекорди в Криму за наслідками трьох місяців курортного сезону. Володимиру Путіну вже доповіли про більше 2,5 мільйонів туристів, які буцімто встигли відпочити на анексованому півострові ще до початку серпня, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

"Кількість відпочивальників у Криму на даний час приблизно перебуває на рівні минулого рекордного 2016 року і складає два мільйони триста тисяч чоловік", - заявив керівник російського державного агентства туризму Олег Сафонов.

Однак побачити цих туристів на камерах спостереження з пляжів окупованого півострова важко – узбережжя майже порожнє.

Місцеві жителі скаржаться, що до анексії було краще. "Туристів мало, сезон гірший, ніж торік. Ну, поки початок сезону, щонайменше", - кажуть одні. "Десять відсотків можуть собі дозволити Крим або Кавказ, решта всі жебраки. Раніше, коли в Україні ми були, ми ось так тут не сиділи, у нас паломництво тут було. А зараз сидимо, нікого немає", - кажуть інші.

У розквіт сезону більшість кримських пляжів дійсно майже порожні. Хоч трохи туристів журналісти знайшли тільки в Судаку, щоправда, і там людей менше, ніж відпочивало до анексії.

Жителька Євпаторії пов'язує таке розподілення туристів із поганою логістикою – мовляв, ті, хто заїздив через переправу, осідали в Феодосії. "Тому що ще й по Криму тягтися в таку спеку – вибачте", - каже вона.

Натомість у самій Феодосії відсутність курортників пояснюють відкриттям Туреччини для російського туриста. "Всіх зманила Туреччина, у них дешевше, комфортабельніше і так далі. Падає сервіс – їжу, чебуреки продавали так жваво, а зараз усе", - зізнається один із тамтешніх жителів.

Туристи з Росії Крим порівнюють зі своїми, кавказькими, курортами – там, кажуть, дешевше, але й брудніше. "Ми постійно в Сочі відпочиваємо – там шум, вода брудна. У Феодосії тихіше і вода чиста", - радіє одна з туристок. А от інші не такі оптимістичні. "Ціни тут високі, в Анапі набагато дешевше, так що більше в Крим не поїдемо", - кажуть вони.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 21
скептик Показати IP 12 Серпня 2017 13:50
АНАПАслєдок я скажу: на побережжі маацква-рєкі або клязьми ще дешевше
Хлоп Показати IP 12 Серпня 2017 14:07
Може хватить вже про Крим? А те що молодь України перебирає овочі в Польщі то нікого не хвилює?
12345 до Хлоп Показати IP 12 Серпня 2017 15:24
А що тебе так заділо, про крим, це ж правда, крисчани на це заслуговують! А наша молодь, як мінімум не краде, не бомжує, не сидить на шиї, а ПРАЦЮЄ І ЗАРОБЛЯЄ НА СЕБЕ!!!!
Ангст до 12345 Показати IP 12 Серпня 2017 17:38
Ага, наша молодь - раби з вищою освітою у польського пана, обробляють городи і підтерають ср*ки європейцям. Хотіли Європу - отримали.
! до Ангст Показати IP 12 Серпня 2017 20:12
От дурне й не лічишся. І ще купка тобі подібних, мімікрує і масовку робить. До чого ти тулиш Європу в кожному потрібному і непотрібному місці, чи з тобою там щось непотрібне зробили ??? Але скоріше ти там і не був, тебе просто душить жаба !
Коза до Ангст Показати IP 14 Серпня 2017 10:51
Раби не отримують зарплату. Кожен має право робити, що хоче. Вас з вашою ВО ніхто в Польщу їхати не заставляє. Люди не крадуть, шукають де б гроші дістати - і це добре.
Хлоп до 12345 Показати IP 12 Серпня 2017 18:31
Я любив Крим і люблю зараз, відпочивав не раз там, і був за кордоном... Чудова природа...до їх життя мені діла не було тоді і нема зараз... але радіти із чужого горя чи заздрити чужому щастю не збираюсь...просто надоїли новини типу "у сусіда корова здохла", особливо коли в хазяїна ця "корова" теж подихає...
Крим дяді сам до б.. до Хлоп Показати IP 26 Серпня 2017 16:13
Бачиш ,хлоп то виший ступінь розвитку чоловічої статі.Немовля,хлопчик ,хлопець та врешті хлоп."У цього хлопа дружина як в Бога за пазухою"-либонь чув?На зимовий період,як правило ,консервуємо в межах 50 ...100 літрових слоїків тушкованої птиці,свинини,яловичини.Вирощування, як не крути, пов'язане із рабською необхідністю чисти гівно від тварин.Чистити від тварин-рабство,а їсти з гівняками особливості твоєї особистості.Пробач, але до хлопа ти не дотягуєш.Так собі,посіпака.Крім того ,як зрозуміло з твоєї "християнської "суті, твою дружину пуцує з горя сусід,а ти не заздриш їх щастю.Ти спиш в хліву ,можливо із козою?Так би мовити і ти при задоволенні,та і коза не без уваги.
12345 до Хлоп Показати IP 12 Серпня 2017 22:39
Ого. Сьогодні крім місцевого тролекубла на волинському сайті ще й крисчата і крисчани, голосують і руками і ногами... добре їм там, все как в мацквє, і 8 млн. зажиточних туристов. Хаха, карлон розвів крисят як котят.
Хлоп до 12345 Показати IP 12 Серпня 2017 23:05
Яке ж ти дурне...бідний, жаль тебе
kadep до 12345 Показати IP 14 Серпня 2017 14:00
Да хать камни с неба! Всю жисть мечтала умяреть в Расее!
Дядьку до Хлоп Показати IP 13 Серпня 2017 09:46
Их там нет
123 Показати IP 12 Серпня 2017 21:28
Крымчане хотят за три-четыре месяца озолотиться на год вперед.За те деньги,а иногда и намного дешевле,которые я выброшу на конуру для ночлега с теплой водой по часам, и дешевую столовку,смогу на полном пансионе отдыхать в той же Турции.где меня примут с распростертыми объятьями,а не будут на каждом шагу хамить и корчить"кислые"рожи,как будь-то они мне услугу оказывают.
Vic_Lapic до 123 Показати IP 21 Серпня 2017 13:12
Так и есть! У жителей ЮБК курортный сезон весь год кормил. Я сам в Крым ездил и знаю, что в этот период хозяева сами жили в очень скромных условиях, посему и мы, отдыхающие воспринимали всякие неудобства с изрядной долей понимания, откуда бы не приехали. Но тогда для России это было традиционное доступное и демократичное место отдыха с привычным совковоподобным менталитетом. А сейчас это все порушено и туда едет, в большинстве, льготные санаторные категории. Да и разные рос реалии изрядно усложнили жизнь местным предпринимателям. Так что случилось как в той пословице: "мягко и хорошо стелили на словах, а спать оказалось жестко и плохо".
ще не зовсім свідоми Показати IP 12 Серпня 2017 21:31
я не думаю, що кримчани жалкують від того що втекли від неньки у 2014. Вони , на відміну від мене, старого дурня, який в лютому 2014 кричав "Революція", тоді вже зрозуміли, хто прийшов до влади і з якою метою.
Коза до ще не зовсім свідоми Показати IP 14 Серпня 2017 10:53
Ніколи не пізно переїхати до Криму. Вірю, що вам там буде краще.
Еліна до ще не зовсім свідоми Показати IP 14 Серпня 2017 12:33
не жалкуйте про те- що прогнали Овоча з бандою..Так, зараз не найкращі часи- але й ця команда, що при владі - ненадовго..Проженемо і їх. В нас чудова молодь, розумна, освічена , так що все буде добре. В Європу їдуть працювати? І це добре.Вони там багато побачать, навчаться, і привезуть із собою дух свободи та підприємництва. Давайте не спати, а працювати тут - на майбутнє.Кожен день робити щось корисне для народу і держави. Викривати здирників та хабарників, відновлювати справедливість судовим шляхом. Бо суд у нас таки є.
Vic_Lapic до ще не зовсім свідоми Показати IP 21 Серпня 2017 12:52
Точно, що старий дурень. Існує класичний вираз, хто робить революцію і хто нею користується. Сподівались, звичайно на більше, але за тих обставин, за активного розвалу і розпродажу України ригионалами вона б все одно відбулася, тільки пізніше та у значно гіршому варіанті. І, ми б зараз мали Україну у вигляді кількох бідних і ще бідніших протекторатів, таких що нинішній Лугандон був би для них взірцем благополуччя.
Армен Показати IP 18 Серпня 2017 17:08
В Крыму нет где лечь на берегу, места занимают с раннего утра и уходят поздно вечером...Набережные вечером забиты, отдыхающих очень много.....
Светик до Армен Показати IP 23 Серпня 2017 22:59
а лечь негде так как пляжи каменистые и узкие в районе Алушты и Ялты.И вообще россияне не любят купаться в холодной воде в июне-июле до 22 градусов
Xorr Gpa Показати IP 25 Серпня 2017 02:43
Это, наверное, там, где для привилегированных гостей (после прохождения фейсконтроля и проверки металлодетектором) по ночам с лопаты вожделенную дармовою яичницу раздают...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus