USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

«Медичний чемодан» з Німеччини для волинських бійців

15 Квітня 2015 18:14
Ковельчани отримали для бійців АТО медикаменти з Німеччини. Про це інформує Про Ковель.

Чималу благодійну допомогу медикаментів та перев’язувальних матеріалів на суму понад 840 євро передала для потреб бійців АТО громада німецького міста Барзінгхаузен. Її до Ковеля доправили міський голова Олег Кіндер та секретар міськради Михайло Гетьман, коли відвозили на лікування в клініку міста-партнера Вальсроде двох поранених ковельчан – учасників військових протистоянь на сході України.

Кілька днів працівники міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з відділом охорони здоров’я міськвиконкому розбирали численні габаритні коробки з акуратно упакованими медикаментами, обліковували вантаж, з’ясовували спосіб застосування тих чи інших ліків. Так, приміром, лише одних бинтів різних розмірів та найменувань вони нарахували зо дві сотні штук, абсорбуючих серветок – 150 штук, перев’язочних пластирів – 47 штук, а також чимало пар стерильних рукавичок, крем для швидкого загоєння ран, протигрибкові, антивірусні та антисептичні мазі, антибіотики, системи для внутрішнього введення ліків, комплекти перев’язувальних матеріалів для екстреної допомоги, бандажі тощо. Також найближчим часом на фронт нашим бійцям від німецьких друзів відправлять спеціальний медичний чемодан, повністю укомплектований ліками, перев’язувальними матеріалами та медичними інструментами для надання швидкої допомоги пораненому. В міськвиконкомі кажуть, що привезена з Німеччини медична благодійна допомога нині конче необхідна українським бійцям.

Представники благодійного товариства «Допомога дітям Ковель» на чолі з Міхаелем Хааке, які часто бувають в нас, бо опікуються дітьми найменш захищеної верстви населення, завчасно підготували малечі смачні солодкі подарунки. Добротні пакунки цукерок та шоколаду отримають діти, загиблих учасників АТО і діти-інваліди.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus