USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Медики, сторож та безробітні: у кого на Волині виявили коронавірус за останню добу

19 Червня 2020 15:56
За останню добу на Волині зареєстрували 63 нових випадки захворювання на COVID-19. Із них 23 – у Луцьку. Серед хворих лучан: два медичних працівники, один працівник Держспоживслужби, дев’ять працівників різних установ та підприємств, 12 безробітних осіб

Про це стало відомо під час брифінгу щодо ситуації в області з протидією поширенню коронавірусної інфекції сьогодні, 19 червня.

Разом із тим, у Ківерцівському районі виявили 13 нових випадків захворювання на добу. Так, серед хворих, один медичний працівник, 5 працівників різних установ, 7 безробітних та пенсіонерів.

У Камінь-Каширському районі коронавірусну інфекцію виявили у дванадцятьох осіб, із них - сторож медичної установи, три медичних працівники, одна дитина, інші – безробітні та працівники різних установ.

У Ратнівському районі на COVID-19 захворіли четверо безробітних, а у Луцькому – троє людей, серед яких один медичний працівник; у Горохівському – троє безробітних. По одному випадку виявлення хвороби – у Ковелі, Володимирі-Волинському, Любомльському, Старовижівському, Маневицькому районах.

Загалом, за станом на 19 червня, на території області 35 осіб госпіталізували, 28 – лікуються амбулаторно.

На жаль, з початку карантину на Волині померло два медики – лікар-гінеколог із Луцька та водій швидкої допомоги.

У лікаря-гінеколога Волинської обласної клінічної лікарні Ореста Тимчака, який помер 29 березня, в інфекційній лікарні, лабораторно підтвердили коронавірус уже після смерті. Натомість, 3 квітня 2020 року 62-річний водій швидкої допомоги поступив у Волинську обласну інфекційну лікарню. Його стан був задовільний, за станом на 15:00 3 квітня він почав краще себе почувати. Проте вже ввечері життя чоловіка обірвалось.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus