USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині першою дозою вакцини проти COVID-19 щепилися 30% населення

15 Листопада 2021 13:34
Майже 30% волинян вакцинувалися проти коронавірусу першою дозою. Повністю вакцинованих в області нараховується близько 21%.

Про це на брифінгу Волинської ОДА щодо ситуації з протидією поширенню коронавірусної інфекції інформувала заступниця голови облдержадміністрації Людмила Тимощук.

Вона відзначила, що протягом останнього тижня кампанія вакцинації в області активізувалася. За цей період вакцинувалася 47 421 особа.

«Учора вакцинувалися 2466 осіб, а попередні дні ми проводили до 9000 щеплень за добу», – сказала вона.

Усього першою дозою препарату проти коронавірусу вакциновано 259 089 людей, що становить майже 30% населення, а двома дозами – 164 002 людей (близько 21% населення).

Читайте ще: Волинян з однією дозою вакцини не штрафуватимуть в «червоній» зоні

Як розповіла Людмила Тимощук, високі показники вакцинації на Волині – серед молоді, а от люди віком 65+ вакцинуються мало.

«А цим людям загрожує тяжкий перебіг захворювання. Вони є майбутніми киснево залежними пацієнтами. Тому закликаю усіх людей віком 65+ та людей, які мають хронічні хвороби, онкологічні, серцево-судинні захворювання, прийти і вакцинуватися – таким чином ви врятуєте своє життя. Не бійтеся ускладнень вакцинації – бійтеся померти від коронавірусної інфекції», – наголосила вона.

Нагадаємо, за попередню добу на Волині, за даними лікарень, померли 22 пацієнти з коронавірусом. Оскільки ідеться про вихідний день, дані про всіх померлих ще не встигли опрацювати, тому спершу було повідомлено про 10 померлих.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Тетяна Показати IP 15 Листопада 2021 14:28
Шантаж, обмеження всіх законних прав ви називаєте кампанією? Та якби не примус, ніхто б не пішов на ту овценацію. Люди не мають грошей, щоб судитися. Довели народ до зубожіння, а тепер ще й кампаніїї експериментальні проводять. Але терпіння в людей не безмежне...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus