USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Механік, гранатометник, кулеметник: волинський тероборонівець вміє нищити ворога з будь-якої зброї

22 Вересня 2023 08:13
Пан Руслан на псевдо Тарас у цивільному житті працював техніком-механіком. Проте вже 25 лютого 2022 року він добровольцем став на захист Батьківщини.

Чоловік служить у роті вогневої підтримки Ковельського батальйону Волинської бригади тероборони на посаді навідника станкового протитанкового гранатомета. Звісно, вправлятися Тарас уміє не лише з СПГ, пишуть на сторінці бригади у Фейсбуці.

«Посада одна, а зброї – багато. Тож паралельно вже давно опанував обов’язки і гранатометника, і кулеметника», – каже боєць.

Читати ще: До Перемоги – електромопедом: волинський тренер з кікбоксингу воює за Батьківщину

Удома на Руслана чекають з Перемогою кохана дружина і дев’ятирічний син Мишко (який, до речі, дуже уважно стежить за новинами і щодня відслідковує ситуацію на фронті). А ще – двійко чотирилапих друзів: пес Рубік і кіт Сірий.
Волинський тероборонівець стверджує, що точно знає, чим закінчиться війна: «Беззаперечною Перемогою України! Серед моїх бойових побратимів немає жодного, хто думав би інакше».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
АаааааЦЬ Показати IP 22 Вересня 2023 12:41
Тероборона це сила, майже спецназ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus