USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Менша частина шкіл і садочків Ковельської громади мають укриття

11 Липня 2022 21:18
У Ковельській міській раді повідомили, у скількох школах і садочках можна облаштувати укриття у разі відновлення повноцінного навчання.

Про це йшлося під час оперативної наради.

Читати ще: Навчання у дві зміни і паспорти безпеки: які новації чекають на школярів від 1 вересня

Зокрема, як повідомив начальник управління освіти Віктор Бичковський, лише у восьми з 18 дитсадків громади можна облаштувати сховища. Нині у трьох чергових закладах вони уже діють, триває робота над облаштуванням п’яти інших.

Подібна ситуація і у школах. У Ковельській громаді діє 21 школа, з них лише у восьми є підвальне приміщення. П’ять укриттів функціонують. Саме в цих закладах діяли пришкільні табори.

Читати ще: Як луцькі школи і садочки готують до нового навчального року

Віктор Бичковський також поінформував, що поки невідомо, яка буде форма навчання. Це стане зрозуміло ближче до 1 вересня. Роботи ж з облаштування укриттів, де це можливо, продовжуватимуться.

Нагадаємо, у відносно безпечних регіонах України навчання у школах планують розпочати 1 вересня в очному режимі. Для того, щоб учні врешті змогли повернутися за парти, у закладах освіти мають бути облаштовані укриття. Також міркують про відкриття садочків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus