USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Мер Конотопа пояснив, чому обілляв нардепа Качуру водою під час засідання міськради

5 Серпня 2021 22:54
Мер міста Конотопа Артем Семеніхін звернувся до президента України Володимира Зеленського.

Про це він заявив у відеозверненні, оприлюдненому у Фейсбуці, інформує Цензор.НЕТ.

Він зазначив, що Качура спровокував його, поливаючи брудом місто.

«Він приїхав і почав мене провокувати на початку сесії на якусь дію. Мене спровокувати досить складно, я тримаю себе в руках, але все ж таки... Він обливав брудом місто в моїй особі, розповідав, як у нас все погано, яка погана вода. Так, коли трапляється прорив, то бувають проблеми з якістю води. Але, як правило, у нас вода... Качура у своєму Києві не поп’є водички з-під крана так, як це можна зробити в Конотопі», – сказав він.

Він також заявив, що Качура шантажував його, погрожуючи перешкоджати його діяльності та ініціювати відкриття кримінальних проваджень проти нього, якщо мер міста не буде виконувати його вказівки. Зокрема, за словами Семеніхіна, Качура вимагав, щоб він подав як кандидата на посаду секретаря Конотопської міськради підконтрольну йому людину.

Семеніхін звернувся до правоохоронних органів, заявивши про злочинну діяльність депутата Качури.

Нагадаємо, на відео, яке поширилося в соцмережах, видно, що під час обговорення стану інфраструктури міста Семеніхін запропонував нардепу Олександру Качурі «отверезіти конотопською водою» та облив його. Після цього між мером і нардепом стали охоронці, які розвели їх в різні боки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 6 Серпня 2021 05:51
водою обливають, дибіли!!!
Майнрид Показати IP 6 Серпня 2021 09:02
Водою обливають водою дибілів!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus