USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Мер Шацька склав повноваження

8 Липня 2014 16:52
Шацький селищний голова Віктор Сорока склав повноваження. Причиною цього стало погіршення здоров’я.

Про це у рубрику «Повідом новину» Інформаційного агентства Волинські Новини повідомив користувач Василь.

Так, як стало відомо, 4 липня відбулась сесія Шацької селищної ради, під час якої виголосили заяву Віктора Сороки про складання повноважень.

«Депутати підтримали рішення одноголосно. Причиною такого кроку стало погіршення стану здоров'я шацького мера, який, до речі, обирався на посаду чотири терміни поспіль. До виборів наступника виконувати обов'язки керівника Шацька буде секретар ради Микола Боярчук», - пише Василь.

Отриману інформацію підтвердили, власне, у селищній раді. Нинішній керівник Микола Боярчук особисто прокоментував ситуацію, яка склалася. Окрім того, розповів про першочергові задачі та проблеми у краї.

Зокрема наголосив на тому, що до кінця року планують завершити будівництво каналізації вулицями селища. Нагадаємо, раніше був виграний тендер на розширення і реконструкцію каналізації в селищі Шацьк Волинської області.

Однією із основних актуальних проблем Микола Боярчук назвав хаотичну торгівлю у селищі. Власне, вирішення цього питання і є першочерговим завданням, яке ставить перед собою виконувач обов’язків селищного голови.

Зауважимо, пан Боярчук заперечив інформацію про те, що туристичний сезон в Шацьку «провалився». Інформація про це з’явилася на сторінках ІА Волинські Новини 1 липня. Мовляв, дощі та холодний червень уже зірвали половину туристичного сезону на Світязі. Натомість Микола Боярчук каже, що "люди їдуть, місця є і проблеми як такої немає"ш.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Клим Показати IP 8 Липня 2014 17:43
Не позаздриш голові у такому селищі. Кожен як не кум так брат чи сват. Вічні дві проблеми Шацька - ринок і каналізація. Решта все добре....
Колега-шмолега Показати IP 8 Липня 2014 17:47
Користувач Василь - джерело інформації?????????????????????????????????????
Васьо Показати IP 9 Липня 2014 01:17
Зараз будуть - "вибори вибори - кандидати п.і.д..ри"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus