USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Mercedes-Benz врізався в електроопору: загинула дівчина

26 Травня 2012 14:44
У селі Литовеж Іваничівського району на Волині трапилася дорожньо-транспортна пригода, під час якої загинула людина.

Про це повідомляє газета Волинь-нова.

На вулиці Шевченка 26-річний житель Сокальського району Львівської області Володимир, керуючи автомобілем Mercedes-Benz, не впорався з управлінням. Машина врізалась в електроопору. Внаслідок автопригоди 24-річна пасажирка іномарки Богдана, яка проживала в Литовежі, отримала смертельну травму.

Як повідомила інспектор управління ДАІ УМВС України в області лейтенант міліції Інга Коваль, з початку нинішнього року на території Волині зареєстровано 123 ДТП, в яких 26 чоловік загинуло і 135 отримали травми.

33 із цих автоаварій сталися через перевищення швидкості руху. Тому не зайвим буде нагадати водіям, що за такі порушення передбачаються штрафи від 255 до 680 гривень. А якщо це призвело до дорожньо-транспортної пригоди із загибеллю людини, то в дію вступають норми Кримінального кодексу України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus