USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Меркель і Макрон вимагають від РФ негайно звільнити українських моряків

28 Грудня 2018 16:23
Канцлер Німеччини Ангела Меркель і президент Франції Емануель Макрон виступили із спільною заявою щодо українських моряків, що були захоплені РФ.

Лідери Німеччини та Франції вимагають, щоб Росія випустила захоплених моряків, повідомляє Європейська правда з посиланням на Reuters.

«Ми вимагаємо безпечного, вільного і безперешкодного транзиту для всіх суден через Керченську протоку і негайного і безумовного звільнення всіх незаконно затриманих українських моряків», – йдеться у заяві.

«Вони також повинні мати можливість святкувати майбутні свята зі своїми сім’ями», – додають Меркель та Макрон.

Також лідери Німеччини та Франції висловили занепокоєння ситуацією у анексованому Криму. "Ситуація з правами людини в Криму, який була приєднано Росією в порушення міжнародного права, використання військової сили Росією в Керченській протоці і образливе управління в Азовському морі, також є джерелом великого занепокоєння нас",- говориться у заяві.

Нагадаємо, раніше національні санкції проти 20 осіб, причетних до нападу на українських моряків в районі Керченської протоки запровадила Литва.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Просто Показати IP 28 Грудня 2018 16:30
поцілуйте Володю у дупло. Він мав всіх вас, нас в одному місці. Якби ці продажні шкури щось зробили реально шкідливого для какцапів, от тоді він може й брав б до уваги їхні слова. а водичку що вони ллють, росіяни використовують як запивон для свого шмурдяка.
Радий бачити до Просто Показати IP 28 Грудня 2018 21:06
О, які люди відписались, - анатоль і попоболь, і крисяна з криму... Зоопарк в повному складі,ще на підході к. лучанин, і всі гниди в зборі!
777 Показати IP 28 Грудня 2018 16:30
У себя в странах порядок наведите для начала.
Степан (Крымчанин) Показати IP 28 Грудня 2018 16:42
Ага, щщас!!! Відпустили. А німці чи французи кримінальних злочинців -порушників кордону до суда відпустили би? Тим більше двое співробітники спецслужб.
Анонім Показати IP 28 Грудня 2018 18:31
Макрон, хай випустить жовтих жилетів!!! Хай за собою дивляться, дякуючи ім сьогодні так живем, вони ж підтримали нинішню владу, зробили бардак в Украіні!
Василь Показати IP 28 Грудня 2018 22:41
Меркель і Макрон вимагають від Росії звільнити українських моряків.Володін призвав Меркель і Макрона не вмішуватись в справи інших держав.Трамп признався в любові до Франції через лозунги жовтих жилетів.Голова МЗС Франції призвав Трампа не вмішуватись у справи країни.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus