USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Мешканка Луцька утримує у власному помешканні сотню домашніх тварин

19 Червня 2008 22:42
У будинку на проспекті Президента Грушевського у Луцьку у власному помешканні жіночка утримує понад сотню тварин, переважно котів і собак. Про це під час засідання «круглого столу» у готелі «Україна» розповів керівник луцької муніципальної поліції Сергій Пилипака, - інформує репортер «Волинських Новин».
Під час обговорення проекту гостро постало питання про ситуацію, яка склалась на проспекті Президента Грушевського. Як розповів начальник муніципальної поліції Сергій Пилипака, лучанка утримує в помешканні (тобто у трьох об’єднаних квартирах) понад сто собак і котів. Це викликає обурення в сусідів, оскільки супроводжується неприємним запахом та тваринним галасом у нічний час. За професією власниця «притулку» – юрист, тому переговори з нею зводяться нанівець і не мають результату. За словами пана Пилипаки, вона погодиться на компроміс лише за умови переведення тварин у пристойний притулок.
Лідер фракції «Наша Україна» у міськраді Андрій Козюра запевнив, що нові «Правил утримання тварин у місті Луцьку», які вже розробені, передбачатимуть положення, завдяки яким стане можливим вирішення цієї проблеми. Також проект правил має на меті врегулювати поведінку власників з їх улюбленцями. Повинні бути втановлені місця вигулу, вихід на прогулянку лише за умови короткого повідку та намордника. Це має сприяти безпеці оточуючих, - вважає Андрій Козюра.
Довідково:
За останні шість місяців пси покусали 207 жителів Луцька.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus