USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Мешканці кількох будинків у Луцьку – без гарячої води

5 Грудня 2019 12:34
У декількох будинках Луцька немає гарячого водопостачання через заміну аварійної ділянки мережі, повідомляє пресслужба КП «Луцьктепло».

Від котельні стався витік на мережі гарячого водопостачання. У зв’язку з цим тимчасово відсутня послуга з постачання гарячої води для житлового будинку на вул. Дубнівській, 79. Виконання робіт та відновлення послуги – після завершення робіт.

У зв’язку із заміною аварійної ділянки мережі гарячого водопостачання послуга з гарячого водопостачання тимчасово відсутня в житлових будинках на вул. Січова, 2, просп. Відродження, 7, 14, 14-а, 14-б, 16, 16-а. Відновлення послуги після завершення робіт. Орієнтовно – сьогодні ввечері.

4 грудня о 04:00 на котельні на вул. Вороніхіна, 15-а зафіксовано витік на тепловій мережі, у зв’язку з яким без опалення залишився житловий будинок на вул. Козакова, 1. Сьогодні, після визначення місця витоку та погодження ордеру на проведення земляних робіт, служби підприємства приступають до робіт з ліквідації витоку, та докладуть належних зусиль, щоб сьогодні послугу з централізованого опалення для мешканців даного будинку було відновлено.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Отакої... Показати IP 5 Грудня 2019 13:24
А гроші нарахують по повній, і попробуй їм щось доказати
ігор луцький до Отакої... Показати IP 5 Грудня 2019 14:49
Поставте лічильника на гарячу воду і нічого доказувати не треба.Заплатите тільки за те,що використали.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus