USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Мешканці луцького будинку стурбовані аварійним дашком у під'їзді

9 Січня 2019 11:16
Лучани скаржаться на аварійний дашок у під'їзду. Кажуть, стійка дашка продовжує дуже швидко руйнуватися. У ЖКП, тим часом, запевняють: «конструкція міцна, провели дослідження».

Про проблему на платформі «Відкрите місто» написав лучанин Василь Іванюк.

«Терміново! Руйнування опори даху над входом у під'їзд. Після попереднього звернення щодо небезпечної ситуації, ЖЕКом було проведено косметичний ремонт стійки. Підштукатурили та пофарбували. Однак стійка продовжує дуже швидко руйнуватися, що незабаром призведе до падіння бетонного даху», - пише Василь Іванюк.

Із фото видно, що тріщини є на опорі дашка біля першого та другого під’їздів.



Директор ЖКП №3 Руслан Юлдашев пояснив, що до ремонту цих об’єктів приступлять за сприятливих погодних умов.

«Тріщини на опорах не несуть загрози життю, дашок не впаде. Для прикладу, я взяв одну опору 5-6 років тому й хотів побачити що в середині, ми її розібрали і побачили, що там арматури більше, ніж бетону. Вона міцно стоїть попри тріщину.

А питання будемо вирішувати при сприятливих погодних умовах, тобто весною-літом. Бо зараз технологічно не можна виконувати необхідні будівельно-ремонтні роботи.

Тріщини клеєм заробимо і воно буде стояти при будь-яких умовах», - наголосив Руслан Юлдашев.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
valdis peish Показати IP 9 Січня 2019 11:38
стурбовані вони - а для чого жек чи обсе якщо створили таке
Лучанин до valdis peish Показати IP 9 Січня 2019 12:54
Звичайно стурбовані, бо ЖЕК не виконує свої обов'язки, або виконує їх неякісно. ОСББ створити мабуть немає кому, хіба що Ви створите та будете їх чесно та якісно обслуговувати. Ні? А з фото дійсно видно що арматура вже гнила і стійку треба замінити, а не латати. Арматура в стійці під напругою, не скріплена бетоном - її крутить в різні сторони, ще трохи і арматура лопне або зігнеться, що і призведе до обвалення дашка. Реставрація стовпчика буде коштувати набагато дорожче (час, ресурси, гроші) ніж заміна. Звідки така безпечність? А мабуть директор надіється що відповідати не доведеться.
Анонім до Лучанин Показати IP 9 Січня 2019 16:45
За утримання будинку платите? От і платіть. Більше нічого крім платіжок від ЖЕКу не отримаєте....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus