USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Мешканці проспекту Волі знову вимагають перенесення квіткового ринку

16 Січня 2017 16:11
Не зволікати з перенесенням квіткового ринку з прибудинкової території на проспекті Волі закликають мера міста мешканці сусіднього будинку.

Про це йшлося під час особистого прийому громадян у Луцького міського голови 16 січня.

До міського голови Миколи Романюка звернулися мешканці будинку №3 на проспекті Волі щодо перенесення квіткового ринку, який тимчасово функціонує на прибудинковій території цього будинку.

Міський голова запевнив заявників, що, відповідно до ухваленого рішення, квітникарі працюватимуть там до 1 травня. Він відзначив, що розуміє, що квітковий ринок не повинен працювати у дворі будинку, де повинен бути дитячий майданчик. З його слів, квітникарям тимчасово дозволили здійснювати торгівлю в дворі багатоквартирного будинку на час реконструкції універмагу.

Мешканці будинку повідомили, що у разі, якщо підприємці не залишать це місце 1 травня, готові знову надавати проблемі розголосу, запрошуючи представників мас-медіа.

Нагадаємо, що мешканці будинку вже неодноразово зверталися до міської влади з вимогою перенесення стихійного квіткового ринку.

Своєю чергою, квіткарі не змогли досягти компромісу з міською владою, не погоджуючись на пропоновані варіанти перенесення ринку.

Підприємці навіть зареєстрували електронну петицію на підтримку своєї позиції.

У відповіді міськради на петицію йшлося про те, що затвердженою рішенням виконавчого комітету від 18.05.2016 №283-1 комплексною схемою розміщення тимчасових споруд на проспекті Волі та іншою містобудівною документацією не передбачено місць для торгівлі квітами або встановлення павільйону у вказаному місці.

Крім того, розпорядження міського голови від 20.02.2012 №65 «Про перенесення торгівлі квітами на проспекті Волі» втратило чинність з 01.09.2015 відповідно до розпорядження міського голови від 03.08.2015 №264.Підприємців, які здійснюють торгівлю на проспекті Волі, 3-7, неодноразово попереджали про необхідність демонтажу торгових наметів та приведення дворової території в попередній стан. Тому прохання підприємців про збереження ринку на цій ділянці міська влада не задовольнила.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
житель Показати IP 16 Січня 2017 16:16
дочекаються торгаші, нафіг знесуть жителі той базар якоїсь ночі. задрали вже
Укроп Показати IP 16 Січня 2017 17:47
А валютники хай і далі кучкуються
!!! Показати IP 16 Січня 2017 20:23
Коню понятно, шо бардак і срач. Але погляньте як влада стикає лобами людей з людьми і хоче щоби люди таких самих як і самі замість них розганяли ! Тож Романюк сам дозволив розмістити ринок, тож Шпига біля валютчиків їздить по десять раз в день і нічого не бачить, тож депутат свідомий Чернецький обвішав попонами будинок, як циганську кобилу. А ми петиції пишемо і тішимося, як дурень цвяшками, шо ми ніби щось робимо. Та то не бабу з півоніями чи діда з тюльпаном треба гонити, а тих імпотентних начальників палками треба з Луцька гнати за те, шо не можуть порядок навести .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus