USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Мешканці Шацька просять залізничний маршрут Ягодин-Луцьк

2 Жовтня 2016 09:00
Мешканці Шацька просять запустити маршрут Ягодин-Луцьк залізницею.

Про це пише Шацький край.

Зокрема, на думку жителя Шацька Степана Чака, створення нового залізничного маршруту Ягодин-Луцьк – зручно для пільговиків, зокрема студентів і пенсіонерів.

Це питання обговорили під час особистого прийому громадян у селищі Шацьк першого заступника голови Волинської облдержадміністрації Олександра Степанцова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Штефан Показати IP 2 Жовтня 2016 09:36
А канал тим полишукам не прорити ?
Яна Показати IP 2 Жовтня 2016 09:41
І для всіх це буде рентабельний напрямок одні туристи на Світязь чого варті
Волинь до Яна Показати IP 2 Жовтня 2016 09:54
Де ж будуть висаджуватись ті туристи?
Ян Показати IP 2 Жовтня 2016 10:02
Згідний з Яною. В літній період пустити два поїзди в день. і всі будуть переповнені.
ага Показати IP 2 Жовтня 2016 12:09
залишилося тільки залізницю прокласти до шацька
Волинянка до ага Показати IP 2 Жовтня 2016 12:29
а це якраз і шанс для залучення інвестицій і перспективний розвиток інфраструктури району і області, розвиток туризму не лише у літній період але й протягом року. є гарний потенціал природних ресурсів, рекреаційних, людських. Це якраз той шанс для влади який зможе значно підняти її рейтинг на фоні теперішньої ситуації в країні.... В Києві метро будують то чим ми гірші від столичних жителів....!
2+2= до Волинянка Показати IP 2 Жовтня 2016 13:39
Аргументуйте будь ласка цифрами.
Їван Показати IP 2 Жовтня 2016 12:44
Найближчим часом очікується візит у порт затоки Бужня, шо на оз. Світязь, протичовновнового крейсера "Дігітайзер" однієї морської держави -інформація поки шо під секретом. Зараз вручну проводяться інтенсивні роботи по поглибленню дна. Прохання до місцевих рибалок терміново повитягувати ятіра і перемети, шоби не позаплутувати гребні гвинти. Шо стосується облаштування зльотної полоси для цивільного аеропорту, то прибережні сільради найближчим часом домовились провести плебісцит, бо є проблема із землею - наперед не подумали і пороздавали під дачі, бази і т. п. І дійсно, залишився єдиний вид транспорту - то швидкісні залізничні магістралі. До речі, Пульмівською громадою вже досягнуто попередньої домовленості з бізнесовими колами Вашуа про надання безпроцентного кредиту для будівництва мосту через Світязь. Розглядається варіант і підземного тунелю під водою на зразок Ла - Маншу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus