USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Мешканці західних областей України стали у ланцюг миру

9 Березня 2014 14:00
Сьогодні, 9 березня, під час ранішньої молитви Львів’яни та гості міста об’єднались у кілька кілометровий живий ланцюг миру та єдності держави.

Про це повідомили у медіа-центрі Міністерства оборони України.

Декілька сотень людей, різного віку, соціального статку взялись за руки, щоб продемонструвати світу – Львів та Україна за мир і єдність!

Відзначимо, що активно долучились до цієї акції проти збройної агресії і мешканці Волині та Луцька, які перебувають у Львові.

Основним гаслом, під яким об’єдналися сотні людей у столиці Галичини: «Україна – єдина держава! Українці хочуть жити у мирній країні!»



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Анонім Показати IP 9 Березня 2014 14:06
ото нехай і тримаються собі на своїх землях-на них ніхто не позариться.Знову роблять картинки типу так багато людей прийшло.Знову на простих людях "роеволюціонери" пробують виїжати.ГАНЬБА.толку з того що мешканці західних областей об"єднались а південно-східних і КРИМ не хочуть до нас- це ж їхнє бажання-це ж у нас демократія.ЧИ НЕ ТАК ПАНОВЕ?
Найдя жие Показати IP 9 Березня 2014 14:16
Найдя жие Велика Украина, вiд Тернополя до Львова!
ок до Найдя жие Показати IP 9 Березня 2014 15:10
ПІТРИМУЮ.ТО БУДЕ ТАКА УКРАЇНА
Анонім Показати IP 9 Березня 2014 14:34
коментар було видалено
до аноніма та їм под Показати IP 9 Березня 2014 15:16
Краще жити у МАЛЕНЬКІ ШВЕЙЦАРІЇ, ніж у заляканій, диктаторській, пропитій рассєї. Валяй туди! Тільки чомусь олігархи не хочуть в рассєю та поховали свої крадені грошенята у Швейцарії, Австрії, Німеччині і т. д.! І молодь хоче не в рассєю, а в ЄВРОПУ! І всі мислячі тверезо мислячі люди!
Анонім до до аноніма та їм под Показати IP 9 Березня 2014 16:33
А ти в ній був синку чи доню?Я ДОЖИВ ДО 50 РОКІВ І З"ЇЗДИВ ТУ європу вздовж і в поперек,маю бізнес з європейцями.Нічого доброго там нема насамперед для українців,а твої роздуми щодо банків- це дитячі слова,якщо щось писати навіть в коментарях то треба володіти ситуацією і її розуміти.Наша українська молодь,а це 95% нічого не хоче робити а хоче добре жити-таке в Європі не проходить.ТВЕРЕЗОМИСЛЯЧІ ЛЮДИ ХОЧУТЬ ПРАЦЮВАТИ І МИРНО ЖИТИ В СВОЇЙ ДЕРЖАВІ -УКРАЇНА,ЯКА НЕ БУДЕ НІ ПІД КИМ.НЕ КЕРУЙТЕСЬ ЕМОЦІЯМИ І ВДАВАНИМ ПАТРІОТИЗМОМ.ЯК НЕ БУДЕ В БАТЬКІВ ГРОШЕЙ ТОДІ БУДЕ НЕ ДО НЬОГО.УКРАЇНА-ТО НЕ ШВЕЙЦАРІЯ,А В РОСІЇ ЗОВСІМ ВСЕ НЕ ТАК ЯК ВАМ ПРЕДСТАВЛЯЮТЬ
Lex Показати IP 9 Березня 2014 16:50
Поздно однако .... Украинцы! Ответьте на несколько вопросов: Кто орал «Москаля на ножи»? – украинцы или нацисты? Кто скандировал веселую речевку «Хто не скаче, тот москаль»? – украинцы или нацисты? Кто первым пустил в Киеве кровь мирных гражданских людей из группы Вани Проценко, - стариков, женщин, - пришедших на Майдан просто поговорить и попавших под биты и топоры? – украинцы или нацисты? Кто убивал и жег заживо мальчишек из «Беркута», не имевших права отвечать? – украинцы или нацисты? Кто пытал людей, ломая им пальцы фаланга за фалангой и загоняя иголки под ногти, в подвалах киевской мэрии? – украинцы или нацисты? Кто нанимал снайперов стрелять в спины "беркутам" и повстанцам на Крещатике? - украинцы или нацисты? Кто методично, кость за костью, разбил руки тяжело раненному на поле боя и попавшему в плен майору Захарченко? - украинцы или нацисты? Кто забил досмерти несчастного инженера-копьютерщика в офисе Партии Регионов только за то, что он попросил выпустить женщин по-русски? - украинцы или нацисты? Кто сносит памятники героям Великой Отечественной? – украинцы или нацисты? Кто поджигал и поджигает православные церкви? – украинцы или нацисты? Кто похищал людей, унижал их и пытал? – украинцы или нацисты? Кто за сценой Майдана, под заботливым присмотром врачей, вырывал глаза пленным? - украинцы или нацисты? Кто рвал журналисту Сергею Рулеву ногти плоскогубцами? – украинцы или нацисты? Кто рассылает зондер-команды с пиками и битами, а ныне уже и с огнестрелом, по городам, где идут протесты, чтобы давить и карать? - украинцы или нацисты? Кто, ничуть не стесняясь, вполне откровенно говорит о разделении народа Украины на «сорта» и введении «национально-пропорциональных» квот? – украинцы или нацисты? Кто подготовил и предложил запуганной Раде законы о запрете русского языка и переводе мовы на латиницу? – украинцы или нацисты? Кто превратил запуганный Киев в кальку Берлина эпохи "хрустальной ночи"? - украинцы или нацисты? А теперь подумайте - кто вы?
ок до Lex Показати IP 9 Березня 2014 17:18
коментар було видалено
А я Показати IP 9 Березня 2014 16:55
а ось що Європа про нас думає http://www.youtube.com/watch?v=tvLqeDWWbUc
Капец Показати IP 9 Березня 2014 17:12
Да прогнозы на перспективу паршивые. Восток встал и там не намеренны просто быть рабами и недочеловеками. Бютовцы и сволотовцы жестоко обманули и продолжают обманывать всех, в том числе и тех, кто участвовал в государственном перевороте. Закон не работает. Бандитов и убийц повыпускали и оправдали, а сейчас они и в том числе ворЮля подадут в Страсбурге на Украину иски о моральном и материальном ущербах и сам прикол, что выиграют. Начались массовые репрессии, как при Сталине, но вот увидите будут еще хуже. Вывод олигархи и Ко. оставили нас всех в дураках.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus