USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Мешканці ЛПЗ і 40-го просили допомоги у Бондаря

10 Вересня 2010 17:29
У громадському об’єднанні «Луцьк – наш дім» підбили підсумки інформаційної кампанії збору підписів на підтримку депутата облради Володимира Бондаря, котрий є потенційним кандидатом на посаду луцького міського голови.

Про це йшлося 10 вересня під час прес-конференції.

Підтримати намір Бондаря висуватись на посаду мера Луцька схвально оцінили більше 14 тисяч лучан – такими виявились результати майже місячного збору підписів.

Кампанія розпочалась 14 серпня і тривала майже місяць – до 9 вересня. В 10 районах міста 40 активістів об’єднання «Луцьк – наш дім» в наметах з волошковим оформленням знайомили перехожих з громадською діяльністю Бондаря – роздавали газети, вели бесіди.

Заступник голови об’єднання Юрій Шевчук розповів, що ці інформаційні пункти дуже швидко перетворилися на своєрідні дискусійні майданчики, де люди висловлювали власні зауваження, бачення щодо передвиборчого процесу, обговорювали потенційних кандидатів

«Намети також стали пунктами прийому звернень громадян. Лучани звертались через наші пункти до депутата Бондаря як до майбутнього міського голови з тими проблемами, які їх хвилювали. Спектр звернень був найрізноманітніший: від прохань посприяти в юридичному супроводі до вирішення побутових, житлових проблем, і навіть до банальних – люди просили завести пісок на дитячі майданчики, допомогти відремонтувати під’їзди…Найактивніше підтримували ініціативу збору підписів жителі двох віддалених районів Луцька – ЛПЗ та 40-го кварталу», – розповів Шевчук.

Директор Центру муніципальних реформ Владислав Стемковський вважає таку активність лучан невипадковою. Він нагадав, що у 2002 році Бондаря, який балотувався до Верховної Ради, підтримало 55 тисяч лучан.

«Це надзвичайно велика кількість. Він досить молодий, але 42 роки – це розквіт реалізації, потужності, досвіду та рішучості… До речі, про свій намір балотуватись на посаду луцького міського голови Бондар заявив ще на початку літа, це свідчить про усвідомлення відповідальності цього кроку. А окремі кандидати роблять вигляд прошених. Прізвищ не називаю, але, думаю, всі розуміють», – сказав Стемковський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Люди не вздумайти цих підтримати Показати IP 10 Вересня 2010 19:50
Циркачі шо Стемковський шо Бондар. Стемковський хай спочатку квартиру іноземцю віддасть на Перемоги, яку незаконо забрав а тоді вже базікає. Як можна в людини забрати? А Бондар хай ще раз почитає сайт "Без Бондаря ру" і ще раз пождумає куди знов преться з своєю командою фальсифікаторів. Ой не щирі ці люди, ой не щирі...
апер Показати IP 10 Вересня 2010 20:14
Цікаво створив Стемковський у своему домі Товариство співвласників, чи користується послугами ЖКГ?
))) до апер Показати IP 11 Вересня 2010 12:49
котику, щоб створити Товариство співввласників, треба бути співвласником, тобто володіти бодай часткою квартири у конкретному будинку. Якщо людина прописана у Володимирі, якого х... ОСББ він може створити у Луцьку? Ви самі хоч розумієте, що пишете?
Відповідь щирому провокатору Показати IP 10 Вересня 2010 20:24
Нешановний провокаторе, спеціально для тебе і тобі подібних - квартиру Влад звільнив в минулому році і давно живе біля мене на Кравчука. Так що не треба пи.....! Але якщо це твоя робота, то прийми співчуття!
rere Показати IP 11 Вересня 2010 10:31
Ой, "Люди...." - ой співаєш соловейком за Романюка чи Шибу, ой співаєш....
Люди не вздумайти цих підтримати до rere Показати IP 11 Вересня 2010 17:58
Я взагалі то не за Шибу і Романюка а за Чернецького, або Кривицького, або Яручика. Бо Шиба і Романюк мені геть не імпонують а Бондар тим більше. Це взагалі жах.
кАпець Показати IP 11 Вересня 2010 11:19
Чия б корова мукала, а чия б і не пукала!
а мені подобається Показати IP 11 Вересня 2010 11:41
Ну чому будь-яка НОРМАЛЬНА ініціатива викликає тільки антипатію? Це така ментальність дописувачів поливати брудом всіх і все?
рулить Показати IP 11 Вересня 2010 14:02
Кампанія почала рулити. Тепер що б хто не казав - в результаті буде лайно. Свереда нормальний чоловік, вчилася в нього. До Стемковського можутьбути питання, але те, що багато навішали того, чого немає, - факт. Знаю напевне. Прикро, що не може бути дискусії, а тільки г...вно. Електронні підручники - класно, і речі, які робить власне обєднання, а не конкретно Стемковський (чого переключатися на особистості???) - хороші речі. А ТАКА кількість підписів - за 14 тисяч - про щось та й говорить. нормально штаб іде.
про вовка примовка Показати IP 11 Вересня 2010 19:19
Хвалять нас люди мамо - то я вас, то ви мене
жителька 40-го Показати IP 13 Вересня 2010 09:38
і що ж цікаво їм там жителі сказали. приїдьте і запитайте людей про реальні проблеми. ви їх не знаєте! який пісок на майданчики? ми в ЖЕК подзвонили і його нам ще весною привезли повно! теж мені діло. тут повно проблем і таких що ви не вирішите, от котельня наша,вірніше Кропивина. вода з теплого крану крижана тече і шо ви зробите???ой як ви всі набридли!!!
кузя Показати IP 17 Вересня 2010 14:12
Пока кто-то проблемы собирает,Токарский себе дорогу до дома проложил километра три,думаете "спасибо" жильцы района сказали,ага щас.Вот ночью щебня стырить это быстро(три раза довозили).Олигархов во власть!
виборець Показати IP 20 Вересня 2010 22:02
із всіх кандидатів на посаду мера є людиною яка хоче, і може щось зробити для міста.До того ж, він молодий і ініціативний

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus