USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Святкове богослужіння для самотніх і немічних волинян

13 Квітня 2015 15:23
Місіонерська група священиків створила свято для мешканців будинку престарілих в селі Навіз Рожищенського району. Про це повідомили у прес-службі Рожищенського благочиння волинської єпархії.

Люди поважного віку, які змалечку звикли до храму та богослужень, боляче переносять відсутність можливості на велике свято Пасхи перебувати на святковому богослужінні.

На краю району в селі Навіз знаходиться стаціонарне відділення для постійного проживання Рожищенського територіального центру обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян, в якому саме і перебувають такі люди. Вже кілька років місіонерська група священиків дає духовну поживу мешканцям закладу, вітаючи їх із церковними святами та звершуючи таїнства. Свято Христового Воскресіння не стало вийнятком, і цього дня духовентво також завітало до центру.

Святкове богослужіння, яке було мрією, стало для стареньких реальністю. Для них було відслуженно Пасхальну Заутренню. Богослуження очолив прес-секретар благочиння священик Дмитрій Теравський під спів хору священиків району на чолі протоієрея Сергія Савієвського. Також прочитали пасхальне Євангеліє.

Радість торжества переповнювала усіх. Старенькі цілували руки, щиро дякували за молитву та бажали священикам довгих літ життя, а духовенство із співом “Христос Воскрес” обійшли усі кімнати та привітали прикутих до ліжка хворих мешканців.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
мішка Показати IP 13 Квітня 2015 16:18
а навіщо кладуть на голову шпаргалку?
Ксенія до мішка Показати IP 14 Квітня 2015 10:29
Яку шпаргалку? Ви що в церкві ніколи не були? Це Євангеліє.
111 Показати IP 14 Квітня 2015 09:47
А дійсно навіщо?
Патріот Показати IP 14 Квітня 2015 09:51
Молодці,потрібна справа! Але і питання доречне.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus