USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Мешканцям Західної України хочуть обмежити в'їзд у Крим

17 Січня 2014 17:34
Голова кримської Верховної Ради придумав, як помститись за те, що кримчан, начебто, не пускають до центру Києва, - пише ТСН.

Голова Верховної Ради Криму Володимир Константинов сьогодні під час засідання поскаржився, що кримчан не пускають на територію Євромайдану в Києві. "У місті-герої Києві з'явилася територія, яка вже практично не контролюється центральною владою. Вчора у мене були люди на прийомі, наші кримчани, вони вже туди потрапити не можуть. У них запитують прізвище, звідки виїхали і коли говорять, що кримчани, їх туди не пускають, за їхню безпеку ніхто не відповідає", – зазначив Константинов. Враховуючи, що на Майдані багато мешканців Західної України, спікер вирішив обмежити і їм в'їзд на півострів, - йдеться у повідомленні.

"Якщо кримчанин не може потрапити на якусь територію в місті Києві, тому що він – кримчанин, може, нам тоді тут в автономії вводити такі території, і не пускати ряд мешканців із західних областей туди? Ми що в ХХІ столітті цим повинні почати займатися?", – нарікає він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
правильно Показати IP 17 Січня 2014 18:08
І не треба туди пускати, щоб не набрались, Боронь Боже, тифусу якогось.
анонімус Показати IP 17 Січня 2014 18:31
ціни захмарні а сервіс - гі*но. краще вже за кордон.
Котигорошко Показати IP 17 Січня 2014 19:04
Сіли і плачемо...бруд,примітивний сервіс,високі ціни...споживайте це все якось без нас...
евромайдан Показати IP 17 Січня 2014 19:11
Расея!!!!! Забирай свій Крим разом з недоумкуватими Рагіонами і тіштеся,може погризетеся в одній діжці як щурі ...))))))
Загреб Показати IP 17 Січня 2014 20:00
В то болото не ногой.Лучше в Черногорию.И цени нормальние , и люди поприятней.
Anonymous Показати IP 17 Січня 2014 20:12
ой как напугали ... проще в Турцию махнуть на те самые деньги что и в крым .... и ещё останутся .... пляжи в крыму в бычках куча бумажек из под еды вечно воняет сыкунавм и гавном да и цены на жильё КОСМОС и если жить в частном секторе то на те деньги не выгодно ... если бы не отдыхающие из западной Украины Крымчане от голода поздыхали ... там же у них беднота и работы нету ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus