USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Металіст» розгромив «Волинь» 0:3 ФОТО. ВІДЕО

30 Липня 2011 10:30
"Металіст" у важкому двобої здолав луцьку "Волинь". Відзначилися Хосе Соса, Джонатан Крістальдо і Клейтон Хав'єр.

Луцька "Волинь" з рахунком 0:3 поступилася харківському "Металісту" у четвертому турі чемпіонату України, - пише ТСН.

Перший тайм пройшов у цікавій боротьби. Було створено багато моментів біля воріт як Віталія Неділька, так і Максима Старцева.

В одній з атак волиняни забили чистий м'яч, але арбітр угледів порушення правил у Євгена Павлова, не зарахувавши взяття воріт.



Команди вже готувалися до перерви, як на останній хвилині першого тайму рахунок відкрив новачок "Металіста" Хосе Соса. Волиняни втратити м'яч у атаці, а Хав'єр закинув сферу на хід Сосі. Аргентинець випередив захисника і пробив повз Віталія Неділька, що вибіг на перехоплення - 0:1.



Гості подвоїли перевагу на 66-й хвилині. Марко Девіч після розіграшу кутового пробивав метрів з 11-ти. Неділько врятував свою команду, але Крістальдо добив сферу у порожній кут воріт.



А на 78-й хвилині Хав'єр протягнув м'яч по центру, віддав наліво на Девіча. Українець пасом в дотик повернув м'яч в центр штрафного майданчика, а бразилець випередив захисника, поціливши у ближній кут воріт.



Попри розгромний рахунок, матч вийшов по-справжньому бойовим. Команди завдали на двох 34 удари - 16 разів пробивали лучани і 18 завдали харків'яни. Щоправда у площину воріт лучани влучали лише тричі, в той час як у харків'ян шість таких ударів.



«Команда залишилася без гравців середньої лінії, які можуть щось відібрати, поборотися. Годвін не встигав, грав п'ятим захисника - що він там робив, тільки заважав. Пищур не встигав, Кінаш прибрав ногу на 45 хвилині - контратака, забили гол. Як ти вдома граєш? Ногу прибрав! Це можна передбачити?", - зазначив на післяматчевій прес-конференції головний тренер ФК "Волинь" Віталій Кварцяний.



"У нас три моменти, ми не забиваємо і отримуємо гол в роздягальню, який подвійно зруйнував ту натягнуту позитивну атмосферу, яку нам, тренерам, вдалося створити, відрегулювати ситуацію. У нас була більш-менш тягуча перевага і ми могли забивати», - додав тренер волинян.



«Бачите, бразильці, які грають у "Металісті", не граються з м'ячем, вони грають у футбол. А наші українці, які виделкою на м'яч кидаються: Пищур, Павлов, Бабир - вони починають по-бразильськи грати ... Ну а Майкон - я його сьогодні не впізнав. До нього приїхала вчора дружина - і навіщо нам це треба було робити ... Я кажу: «Ти що перевірив її фізпідготовку?». «Так». Ну ясно, тепер грати не будеш», - пояснював причини поразки наставник луцької «Волині».



«Соромно, мені соромно. Такого результату не очікував. Просто безглуздість від того що все-таки ви можете порівняти індивідуальну майстерність, яке стоїть серозних грошей. Вони стоять серйозних грошей. У нас немає гравців зі швидкісною технікою. Вона дорого коштує. Я це говорив 5-7 років тому. Харків це зрозумів. Вони таких гравців мають», - додав Кварцяний.



Однією з причин поразки Віталій Кварцяний також назвав відсутність на полі півзахисника В'ячеслава Шарпара, який навідріз відмовився вийти на поле. Він мотивував це тим, що йому погрожували фізичною розправою.



Тренер "Металіста" Мирон Маркевич назвав гру у першому таймі "качелями". Мовляв перевага була на стороні то однієї, то іншої команди.



"Гол в роздягальню на мою думку все вирішив. В другому таймі ми вже повністю контролювали хід гри. І довели її до логічного завершення", - зазначив Маркевич.



У наступному турі "Волинь" їде у Маріуполь, а "Металіст" прийматиме "Олександрію".








Довідково:

Прем'єр-ліга. 4-й тур

Луцьк. Стадіон "Авангард"
Головний арбітр: Сергій Лисенчук (Київ)

ВОЛИНЬ Луцьк - МЕТАЛІСТ Харків - 0:3

Волинь: 42.Неділько, 3.Сімінін, 6.Шиков, 14.Масло, 2.Леандро, 7.Годвін (19.Бабир, 74), 21.Кінаш, 31.Пічкур, 99.Пищур, 17.Павлов (9.Герасимюк, 46), 20.Майкон

Запасні: 78.Літовченко, 15.Максимюк, 29.Грінченко, 5.Рамон Лопес, 33.Циркуненко

Металіст: 1.Старцев, 4.Березовчук, 6.Торсиглері, 3.Вільягра, 7.Валяєв, 15.Фініньо, 8.Едмар, 21.Крістальдо (19.Хуан Торрес, 75), 11.Хосе Соса (33.Марко Девіч, 58), 10.Хав'єр (18.Єременко, 83), 77.Тайсон

Запасні: 29.Горяінов, 17.Пшеничних, 5.Шелаєв, 71.Ткачов

Незарахований чистий гол Павлова

0:1 Хосе Ернесто Соса, 45

0:2 Джонатан Крістальдо, 66

0:3 Клейтон Хав'єр, 78

Попередження: Павлов, 42; Шиков, 72; Сімінін, 84
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
АРМАДА Показати IP 30 Липня 2011 11:24
Кварц клоун.
Стас Показати IP 30 Липня 2011 12:42
Разом зі Столяром треба гнати Квацяного Винні всі крім тренера. Клоун це слабо сказанно
Виктор Показати IP 30 Липня 2011 15:55
А я верю в команду.и ее тренеру.
bernz Показати IP 30 Липня 2011 22:07
Видно що ці оленя армада і стас на футбол не ходять

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus