USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Металург»-«Волинь». 1:1

10 Квітня 2015 19:00
Запорізький «Металург» і луцька «Волинь» відіграли матч 19-го туру на «Славутич Арені» в Запоріжжі.

Транслював поєдинок канал «Футбол 1». Коментатор – Віктор Вацко, – про це йдеться на офіційному сайті ФК «Волинь».

Перший гол «Волинь» забила у ворота «Металурга» вже на 39-ій хвилині матчу. Арбітр призначив пенальті у ворота противника, Ерік Бікфалві вдарив, і «Волинь» вийшла вперед – 0:1.



Перший тайм матчу закінчився із рахунком 0:1.

У другому таймі, на 64-ій хвилині матчу, одному із футболістів «Волині» – Темуру Парцванія – знадобилася медична допомога – у грі ненадовго зробили паузу.

На 84-ій хвилині матчу «Металург» зрівнює рахунок – учасник запорізької команди Руслан Платон забиває у ворота «Волині». Рахунок – 1:1.



У підсумку другого тайму – нічия. 1:1.

Огляд матчу «Металург»-«Волинь»



Попередньо стало відомо, що допомогти «Металургу» і «Волині» в сьогоднішньому поєдинку суперників можуть не всі основні гравці. Так, запорізька команда вийшла на поєдинок без Нурудін Орелесі. Півзахисник «Металурга» наприкінці попереднього матчу проти «Карпат» отримав попередження, яке стало для нього вже четвертим в цьому сезоні.

Свій четвертий «гірчичник» в минулому турі отримав і волинян Флорентин Матей. Він також пропускає гру в Запоріжжі. Під час же матчу «Металург» - «Волинь» слід бути акуратнішими багатьом гравцям обох команд. По три попередження в цьому сезоні вже отримали «металурги» Олександр Каплієнко і Дмитро Юсов. У «хрестоносців» по три «гірчичника» мають відразу троє гравців – Жуніч, Шабанов, Бабатунде.

Нагадаємо, що кілька перемог у другому колі дозволили запорізькому «Металургу» видертися з такого уподобаного підвального приміщення турнірної таблиці. Але головне – з'явилася гра і командний дух. У цьому турі в Запоріжжі приїжджає відмінний подразник у вигляді «Волині» та її головного тренера Віталія Кварцяного. Кілька років тому, йдеться у пабліку луцького клубу, Віталій Володимирович тут працював і залишив про себе не найкращі спогади, причому не тільки у фанатів, а й у низки гравців. Муштра і «камон, плей» – ось що запам'ятали багато з них, тому настрій очікують у «Металурга» особливий.



Cклад «Волині» під час сьогоднішньої гри:



Арбітром матчу буде Юрій Грисьо зі Львова, його асистентами – Євгеній Данильченко та Максим Чос.

Форми команд на сьогоднішній матч:


Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини публікувало історію «стосунків» обох команд.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Позорники Показати IP 10 Квітня 2015 21:02
Противно дивитися на гру наших хлопців(якщо там є наші хлопці). Зажралися вони... зарплати в них... ходять собі, посміхаються по полю! Віталій Володимирович, при всій повазі пора Вам на заслужений відпочинок! Важіль керування ви втратили
StaleX Показати IP 10 Квітня 2015 22:05
Бомбер заліпив походу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus