USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Металург» З - «Волинь» - матч вже сьогодні

10 Квітня 2015 10:20
Матч перед Великоднем зіграють запорізький «Металург» з луцькою «Волинню» сьогодні, 10 квітня. О 19:00 розпочнеться їхній поєдинок на «Славутич Арені». Луцька "Волинь" уранці четверга прибула до Запоріжжя, вчора увечері провела передматчеве тренування. Про це інформують у прес-службі клубу.

Навесні суперник лучан набрав непогану ходу, у його активі дві перемоги, які дозволили відірватися від дна таблиці. Відзначимо, що чотири поєдинки весни МЗ не припускався істотних провалів. Якщо у вересні до Луцька команду привозив ще Олег Таран, нині «козаків» тренує Анатолій Чанцев, який також не новачок на тренерській лаві запоріжців.

Історія стосунків. У вищій та Прем'єр-лігах запорізький Металург та Волинь зіграли 23 матчі. «Волинь» виграла 10 матчів, «Металург» - 8 матчів, 5 разів фіксувалася нічия. Різниця забитих-пропущених голів – 21:20 на користь «Волині». Останні два поєдинки «Волинь» у «Металурга» виграла вдома – 2:0 та 3:0.

Свій виїзний матч у Запоріжжі 27 липня 2013 року «Волинь» програла 0:3.

Перше коло.

14.09.2014 Волинь – Металург З – 3:0. Волинь: Неділько, Сімінін (к), Жуніч, Приндета, Шіш, Шабанов (Маріотто, 84), Бабенко, Бікфалві, Матей, Мемешев (Бабатунде, 64), Селін (Кобахідзе, 35).

Металург З: Боровик, Пашаєв, Коротецький, Прийомов, Жураховський (Татарков, 76), Орелесі, Сержіо, Льопа, Юсов, Баліч, Лисицький (к).

Голи: Мемешев (48), Жуніч (55), Матей (69).

Попереджені: Шабанов, Матей – Лисицький, Орелесі, Прийомов, Пашаєв.

Нереалізований пенальті: Бабенко (30).

Свої-чужі. Ворота «металургів» захищає колишній кіпер «хрестоносців» Максим Старцев, у захисті грає Олексій Курілов, який 5 років тому недовгий час захищав кольори «Волині». У складі лучан є також два гравці «основи», які мають досвід виступів за «Металург». Це - Темур Парцванія, який восени 2012 року орендувався запоріжцями у київського «Динамо» та Володимир Польовий – вихованець «Металурга», який провів за команду 8 сезонів. Не забуваймо, що й Віталій Кварцяний восени 2012 року певний час тренував МЗ.

Вверх-вниз. У чемпіонаті і запоріжці, і лучани останні два матчі провели із перемінним успіхом. Перед березневою паузою «Металург» мінімально програв в гостях «Дніпру» 1:0, а у 18-у турі так само мінімально 2:1 виграв у «Карпат» вдома, поступаючись по ходу матчу. «Волинь» 13 березня виграла 2:0 у Львові, а минулої неділі програла вдома «Зорі» 1:2.

Бомбардири. Металург - Лисицький – 3 (2 – з пен.), Волинь – Бікфалві – 10 (2).

Дискваліфіковані. Орелесі (Металург), Матей (Волинь).

Арбітр: Юрій Грисьо.

Трансляція: Футбол 1
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus