USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

МФК «Металург» та «Волинь» зійдуться в першому очному поєдинку

4 Жовтня 2019 20:37
«Волинь» 5 жовтня зіграє на виїзді з МФК «Металург». Матч відбудется о 16.00 у Запоріжжі на стадіоні «Славутич-Арена».

Минулого туру «Волинь» повернулася на шлях перемог, обігравши «Агробізнес», який до попереднього туру лідирував у Першій лізі. Тепер перед командою стоїть непросте, однак виконуване завдання – залишитися в межах своєї білої смуги якнайдовше. Турнірна ситуація помилок уже не терпітиме, адже незважаючи на успіх у домашньому поєдинку, команда Андрія Тлумака не зможе змінити своє турнірне положення у звітному турі, а відстань від лідера, як і раніше, складає цілих три перемоги, інформує клубна пресслужба лучан.

Запорізький «Металург» до останнього боровся за потрапляння до Першої ліги на стику весни та літа, однак не зумів здолати «Агробізнес». Утім, доля підкинула команді тоді вже Івана Богатиря ще один шанс після того, як зі змагань знявся столичний «Арсенал-Київ». Єдине, чого не вистачило муніципальному футбольному клубу – це періоду підготовки та трансферного міжсезоння, які цілком і повністю проводилися з прицілом на сезон у Другій лізі. Тож після феєричних 3:3 в першому турі на «Оболонь-Арені» господарі майбутнього матчу здобули лише три очки в десяти наступних іграх, та й узагалі – забивали цього сезону лише в трьох матчах. Утім, недооцінювати такого суперника не варто в будь-якому разі – як мінімум останній поєдинок «металурги» провели на рівних із краматорським «Авангардом», і лише нереалізація своїх гольових можливостей не дозволила команді поїхати додому з набраними очками. Тож у суботу в Запоріжжі «хрестоносцям» точно не буде легко.

«Волинь» не з найбільш успішним доробком пережила три матчі протягом дев’яти днів, однак завершення цього періоду перемогою над «Агробізнесом», без сумніву, додало команді упевненості. Футболісти показали, що мають запаси сил навіть у незручній ситуації битися за клуб та за тренера і готові до початку переможної серії (чого в цьому чемпіонаті ще з командою не траплялося). Приємно, що повернувся до звичної справи Денис Кожанов, який забив свій п’ятий гол у чемпіонаті, а також порожніє лазарет нашої команди – ще у попередніх поєдинках команді допомагали на полі Амбросій Чачуа та Олександр Климець, а перед матчем проти Запоріжжя мають бути готовими Тарас Михалик та Ростислав Волошинович. З приємним і позитивним емоційним поворотом останніх вихідних команда буде битися лише за переможний результат.

VERSUS

Цікаво, однак команди проводитимуть між собою перший очний поєдинок, хоча при цьому звично «рубаються» між собою в юнацькій Прем’єр-лізі чемпіонату України (там за останні півтора сезону «Хрестоносці» святкували три перемоги у трьох матчах). А оскільки й колишніх гравців одна одної команди не мають, то «версуси», схоже, будуть створюватися якраз-таки у першому в історії протистоянні «Металурга» та «Волині».

АРБІТРИ

Головним у матчі буде столичний арбітр Ігор Бич. До слова, якраз він поки що лишається фартовим для «Волині», адже обслуговував два переможні матч нашої команди – на початку попереднього чемпіонату наші футболісти на виїзді обіграли «Агробізнес» (2:0), а потім восени у важкому матчі здолали вдома «Прикарпаття» (1:0). Асистенти арбітра – Денис Романов (Дніпро) та Ігор Жосан (Херсон). Резервний арбітр – Антон Ісаєв (Запоріжжя). Спостерігач арбітражу – Олександр Іванов (Донецька область).

ВІЗИТІВКА

Суперник – МФК «Металург»

Рік заснування: 2017

Кольори клубу: червоно-білі

Офіційний сайт клубу: https://mfcmetalurg.com/

Головний тренер: Іван Богатир

Поточне місце у таблиці Першої ліги: 16 (11 матчів, 1 перемога, 1 нічия, 9 поразок, різниця голів 7:21, 4 очки)
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus