USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Microsoft оснащуватиме Windows кількома веб-браузерами на вибір

28 Липня 2009 16:06
Найбільший у світі виробник програмного забезпечення – корпорація Microsoft – запропонувала включити браузери, що конкурують з Internet Explorer, в операційну систему Windows для врегулювання справи, ініційованої антимонопольним законодавством Європейського союзу, – повідомляють 28 липня «Волинські Новини».
Як інформує сайт ТСН, тепер, при установці операційної системи, користувачу буде запропоновано встановити один з браузерів, дистрибутиви яких будуть включені у Windows.
Нагадаємо, в лютому 2009 року Єврокомісія наклала на Microsoft черговий штраф 899 мільйонів євро, через відсутність швидкої реакції з боку корпорації на вимогу ЄС відкрити своє програмне забезпечення для використання іншими компаніями.
Потім було заявлено, що Microsoft продаватиме в країнах Євросоюзу нову операційну систему Windows 7 без веб-браузера Internet Explorer через обмеження, накладені антимонопольним законодавством ЄС, де вважають, що вбудований в операційну систему браузер призводить до обмеження конкуренції, оскільки це заважає іншим компаніям продавати свої браузери.
«Microsoft капітулювала. Коли справи йшли добре, Microsoft могла проковтнути штрафи, бути агресивнішою у своїй стратегії. Але коли штрафи постійні, доцільніше врегулювати такі питання», – прокоментував ситуацію американський аналітик Метт Рософ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus