USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Мікрохвильова піч – для активних листонош

15 Червня 2017 14:44
У газеті «Волинські Новини» завершується передплатна акція, за умовами якої буде проведено розіграш цінних призів серед передплатників. Утім варто зауважити, що не залишилися без нашої уваги й працівники пошти. Найкращі листоноші, які залучили до передплати найбільше підписників, отримали подарунки. Відтак поштове відділення у Ратнівському районі, яке обслуговує села Шменьки та Здомишель, дістало в подарунок від «Волинських Новин» мікрохвильову піч. Тут газету передплатило 52 людини.

Виписані газети та журнали щомісяця, щотижня або й кілька разів на тиждень поштовики доставляють до зазначених адресатів. Інколи долати кілометри їм доводиться без належних транспортних засобів і нормальних доріг. Попри такі негаразди, листоноші намагаються вчасно приносити людям свіжу пресу. Роботу поштарів простою не назвеш. Адже не секрет, що нині вони є і кур’єрами, і психологами, бо як ніхто вміють вислухати і зрозуміти.

Тетяна Прокопчук працює начальником поштового відділення у Здомишлі з 2001 року. Жінка розповідає, що іноді їй доводиться не лише газету чи журнал людям передплатити, а й вислухати чи порадити. Жінка дуже любить свою роботу, каже, ці два невеличкі села – як велика родина, де всі усе знають одне про одного.

До речі, на два села тут лише два поштарі. Тетяна Кондратюк – листоноша зі стажем, працює 16 років. Її колега Валентина Оксентюк – 11 років.

Листоноші кажуть, що «Волинські Новини» для багатьох людей є чи не найулюбленішою газетою.

«Тут і про життя прочитати можна, і про господарство, – каже Тетяна Прокопчук. – А ще односельчани газету передплачують, бо тут мало реклами. Та й подарунки від неї можна отримати, якщо розгадати сканворд».

Нагадаємо: для того, аби стати учасником розіграшу призів від газети «Волинські Новини», треба лише надіслати квитанцію про піврічну чи річну передплату або її копію на адресу редакції чи на електронну пошту.

Станьте читачем – отримайте приз!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus