USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Міліція досі не одягнула «браслет» луцькій активістці Євромайдану

18 Грудня 2013 09:33
Луцька активістка Євромайдану Майя Москвич не виконує ухвалу суду – вона не носить засобу електронного контролю через те, що в міліції немає жодної технічної документації на «браслет».

Нагадаємо, проти Майї Москвич порушили кримінальну справу за наругу над портретом Президента України Віктора Януковича. Проте вона й досі не отримала від міліції "браслету" - засобу електроннного контролю.

Про це лучанка повідомила на своїй сторінці у мережі Facebook.

"Пройшла рівно доба з моменту коли вступила в дію ухвала Луцького міськрайонного суду Волинської області про застосування до мене запобіжного заходу, зокрема носіння електронного засобу контролю (ЕЗК). Сьогодні я зі своїм захисником на вимогу слідчого Пилипюка С.С. (згідно Ухвали суду – він єдиний слідчий на вимогу якого я маю з'являтися ) прибули в СУ УМВС України у Волинській області, де мені мали одягнути ЕЗК. Однак, як видно на фото, яке зроблене 3 хвилини тому в Штабі національного спротиву в Луцьку - ніякий засіб електронного контролю по відношенню до мене слідчі так і не застосували. Як виявилося – в них немає жодної !!! технічної документації на ці пристрої. Всі написи на пристроях невідомого призначення, котрі мені показували слідчі – були на іноземній мові. Слідчі не надали нам жодних доказів, що те, що вони пропонували мені одягнути на руку і є ЕЗК! Відповідно з їхньої вини Ухвала суду і досі не виконана", - повідомила активістка.

Москвич заявила, що має право брати учать у мирних масових заходах та висловлювати на них власну думку, за винятком заходів, що відбуваються на Театральному майдані Луцька.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Пропоную Показати IP 18 Грудня 2013 09:48
поки що прив"язати за ногу до батареї
Айя до Пропоную Показати IP 18 Грудня 2013 09:56
А тебе за шию на ланцюг і тоді буде все нормально. Не будеш тут загаджувати інтернет...
Віка Показати IP 18 Грудня 2013 10:37
Тупі, ох і тупі ж у нас правоохоронці=)))
Анонім Показати IP 18 Грудня 2013 13:04
http://www.pic.com.ua/leh-valensa-evrosoyuz-ne-mozhe-ihnoruvaty-rosiyu-fiasko-perehovoriv-es-iz-ukrajinoyu-bulo-ochevydne.html ось почитайте зомбі,що дуиають дійсно люди з головою.
за грати Показати IP 18 Грудня 2013 22:00
коментар було видалено
віці Показати IP 19 Грудня 2013 13:09
Ох і гостра ти у нас, тільки не знаю, з якого кінця....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus