USD 39.00 39.32
  • USD 39.00 39.32
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Міліція розповість, чи розслідується загибель луцького бійця АТО в ДТП

25 Березня 2015 13:01
Що зробила міліція для розслідування аварії, в якій загинув боєць АТО, поцікавився депутат міськради.

Відповідний запит начальнику Луцького МВ УМВС озвучив депутат міської ради Роман Романюк під час 72 чергової сесії міськради сьогодні, 23 березня.

Нагадаємо, в ніч з 14 на 15 березня у ДТП загинув боєць АТО Микола Жиганюк.

«Обурює те, що батькам про загибель сина повідомив свідок, який знайшов жетон. Крім того, свідки стверджують, що тіло пролежало майже 4 години на узбіччі під дощем. Це сталося тому, що слідчий так довго їхав на місце аварії. Є сумніви, що водій, який скоїв наїзд, рухався із дозволеною швидкістю, адже загиблий був міцної статури і удар міг спричинити лише переломи.

На момент, коли трапилася аварія, проїжджала швидка допомога. Водій і свідки намагалися зупинити, але вона поїхала далі. Проблискові маячки були вимкнені. Коли приїхала за викликом – довгий час було згаяно», - пояснив він.

Депутат попросив проінформувати про причини ДТП, про власника автомобіля, який був за кермом, про проведення експертиз, наявність або відсутність кримінального провадження за фактом аварії. Також він поцікавився, чому про загибель сина батьки дізналися від свідків, а слідчий дуже довго їхав.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Юра на Назара Качели Показати IP 6 Червня 2015 21:17
Він матюкається, кричить, та хоче зарізати бабу мільку

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus