USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Міліція знайшла забудовника-ошуканця луцького «Рідного дому»

20 Червня 2014 17:36
Правоохоронці відшукали власників підприємства «Глорія-Буд-Плюс», яке ошукало кілька сотень лучан, пообіцявши збудувати їм житло.

Нагадаємо, вже сьомий рік лучани, які вклали кошти в будівництво житлового комплексу «Рідний дім» на вулиці Зацепи, шукають правди. Адже пощастило лише тим, хто був у першій черзі – лише цей будинок був зданий. Згодом забудовник зник, а омріяний комплекс став пусткою. Де тільки не були ошукані лучани - і в прокуратурі, і в міліції, і в суді, і в міській раді. А віз, як кажуть, і нині там – за рік-два будівництво без консервації взагалі стане непридатним для продовження. Тим часом, місцеві підлітки влаштовували на закинутому будівництві розваги на висоті кількох поверхів.

Під час засідання комісії з питань комунального майна та приватизації міської ради сьогодні, 20 червня, заступник міського голови Лариса Соколовська повідомила, що справа зрушилась з «мертвої точки».

З її слів, міліція знайшла забудовника, якому люди здали гроші. Він пообіцяв передати людям майно – незавершені квартири. Крім того, лучани змінили голову кооперативу «Луцький дім».

«Це молодий, ініціативний чоловік. Бо з попереднім головою кооперативу було важко спілкуватися. Сподіваюся, ми разом цю справу доведемо до кінця», - зазначила вона.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Андрій Показати IP 20 Червня 2014 22:39
Тільки щось мовчать, що самі ж (міськрада) водили ошуканих власників по колу, постійно шукаючи можливості умити руки від цього довгобуду і перекинути все на плечі людей. Мовчать про влаштовані людьми неодноразово зустрічі з чиновниками, де стандартно посадовці кивали один на одного, відхрещуючись від відповідальності. Мовчать про погрози вкладників перекривати рух та встановлювати намети біля міськради в знак протесту. Мовчать що все абсолютно робиться коштами тих же простих людей, яких ошукали. А зараз вони бачите "зрушили справу з мертвої точки", самі перед цим туди її загнавши. Якби не самі громадяни, то вже традиційно би нічого не вирішилось. Ганьба запроданцям у високих кабінетах міськради!
лучанка Показати IP 5 Серпня 2014 13:41
Цинізм та брехня "наших високопосадовців" давно відверто зашкалює. Народ все бачить - як "тяжко" вони працюють на благо людей. Розвели трутнів, що вже не поміщаються в одному приміщенні міськради, а потребують розширення і захоплюють нові приміщення на чолі з головним "трудоголіком" Луцька - Романюком. На мою думку, питання вкладників "рідного дому" відверто заганяється в глухий кут - так як не в одного посадовця "рило в пушку". Але народ не пробачить і переможе!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus