USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Міліцію просять об’єктивно розслідувати резонансну ДТП в Луцьку

25 Лютого 2015 16:06
Луцькі депутати підтримали запит колеги до правоохоронців міста та області щодо розслідування нічної аварії в обласному центрі.

Нагадаємо, сьогодні, близько 5 ранку в смертельній ДТП загинув боєць ДУКу.

За кермом автомобіля, який збив добровольця був представник Самооборони. Згідно з результатами експертизи, той був п’яний.

На цей випадок одразу ж відреагували представники Правого сектора та ДУКу, заявивши що вони починають збирати інформацію про «терор» самооборонівців і просять анулювати реєстрацію цієї громадської організації.

ГО «Самооборона Волині» в своєму коментарі від винуватця ДТП «відхрестилася», мовляв, це індивідуальний випадок, водій не брав участь у патрулі організації і вже декілька місяців не бере участі в роботі організації.

Депутат міської ради Павло Данильчук, який раніше очолював Правий сектор Волині, озвучив запит до начальника УМВС області Петра Шпиги, начальника міськвідділу Ігоря Муковоза та начальника міського ДАІ Віктора Главічки. У запиті він попросив об’єктивно розслідувати згадану ДТП.

«Звертаюся до вас, хто б це не був: прокурор, представник невідомо яких громадських організацій, розслідувати цей випадок зважено. Щоб не пропадали матеріали, про що є сигнали. І в найближчі строки надати результати про проведення слідчих дій», - зазначив депутат.

Колеги запит підтримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
анонім Показати IP 25 Лютого 2015 16:11
Я проти самооборони правого сектора але цей виноватець вже й так покараний за свої заслуги. Так буде з кожним божий суд є і хватить вже тут робити резонанс не вже ніхто пяний не сідав за руль просто проходило.....
Лорен до анонім Показати IP 25 Лютого 2015 16:18
Що ти лепечеш? Нормальні люди випившими тільки в таксі їздять о 5 ранку. А цей ушльопок, який створив не одну ДТП як завжди відкупиться!!!!!!
Гамонімус ти до анонім Показати IP 25 Лютого 2015 16:23
Самооборона це не просто п'яний за кермом Сокол. Це своя міні-система, стиль жізні як деякі з них люблять говорити. А про те що чимало за кермо випившим їздить - да. Ось Масалов Сергій Миколайович - лобі самооборони на посаду прокурора області кілька років тому збив 17-річну дівчину. Може цим прикладом Сокол керувався? Хто його знає що там пропагандує так звана Самооборона.
маша до анонім Показати IP 6 Березня 2015 23:58
Я , ніколи не сідала випивша за кермо! але коли Ви переживете на своїй шкурі щось подібне,або коли Ваша дитина буде ходити на судно лежачи в ліжку,,,,,,тоді я побачу як Ви бутете чекати на божий суд,,,,і чи Ви не будете тут робити резонанс...P.S Будуть страждати не винні - поки в бидла не поміняється щось в голові ,і зовсім не стане менше покалічених дітей і хрестів над узбіччям....поки ми будем думати що "ПРОСТО ПРОЙДЕ"......ставте свої "панти" трошки ..на одну сходинку нижче ...і можливо вбережете чиєсь життя, а чиєсь не прикуєте не рухомо до ліжка,і матері не будуть вас проклинати чекаючи на божий суд...
Штефан, Луцьк Показати IP 25 Лютого 2015 16:13
ржунімагу!
Віктор Показати IP 25 Лютого 2015 16:25
данильчук тоже цікавий, шле запит лобістам самооборони. Наверх пиши в ГП,
Анонім Показати IP 25 Лютого 2015 16:55
Данильчук хоче назад в керівники ПС, от і прогинається!
не а до Анонім Показати IP 25 Лютого 2015 17:30
просто Данильчук, як толковий мужик, знає що "хозяін" так званої Самооборони лапін рішае посаду прокурора області Масалову Сергію Миколайовичу, якому доречі батько лапіна боргує н-суму грошей за вибори синулі
Ковель до не а Показати IP 25 Лютого 2015 17:32
і не тільки Масалову, Шпига там тоже є
Беня до не а Показати IP 25 Лютого 2015 19:05
Масалов ще той жук. Тихесенько відсидівся в районі ,заплатив самообороні і данильчуку, щоб його не чіпали. А зараз можна вже і вилазити з норки, бо прийшов до влади дружалік Щокін.
цікаво Показати IP 25 Лютого 2015 18:30
Данильчук палив і громив міліцію, а тепер просить... Якось не вяжеться. А де ж гордість, самоповага? Все знкло.
Михайло Показати IP 25 Лютого 2015 18:36
Чому в нашому місті ніхто не звертає увагу на щоденне порушення ПДР по пр.Волі, та вул. Вінниченка? Там просто неможливо буває проїхати громадському транспорту,та перейти вулицю, бо автомобілісти зробили з вулиці паркувальний майданчик плюючи на заборонні знаки.
Да... Показати IP 25 Лютого 2015 21:28
Така самооборона не краща за мєнтовку.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus