USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Міліція і прокуратура перевірятимуть луцьку «швидку»?

14 Листопада 2008 09:22
Колектив психіатричної бригади Луцької станції швидкої медичної допомоги підозрює головного лікаря цієї установи Олега Куца у зловживаннях службовим становищем. Про це йдеться у тексті скарги медиків на ім’я прокурора Волинської області Андрія Гіля та у заяві на ім’я першого заступника начальника УМВС України у Волинській області Андрія Фатєєва, – інформує 14 листопада репортер «Волинських Новин».
 
Працівники психбригади Луцької СШМД у скарзі та зверненні просять правоохоронців перевірити низку фактів за період останніх двох років. Пропонується піддати перевірці «використання бюджетних коштів, які були виділені Луцькій станції швидкої медичної допомоги для ремонту підстанцій, закупівлі меблів, використання службового транспорту в особистих цілях, а також – зловживанням службовим становищем при розподілі гуманітарної допомоги, списання паливно-мастильних матеріалів і запасних частин головним лікарем Луцької станції швидкої медичної допомоги Куцом О.С.»
 
У скарзі на ім’я прокурора області Андрія Гіля колектив «бунтівної» бригади просить саму перевірку провести силами обласної прокуратури (бо відповіді міської прокуратури скаржників не задовольняють – «ВН») за участі голови місцевої профспілкової організації Миколи Киричука.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Зрячий Показати IP 14 Листопада 2008 09:40
Руки геть від лікарів!
Супероко.... Показати IP 14 Листопада 2008 14:55
У нас що вертається 37 рік?Але є щось нове-заклав і ще буде "юним " Катанією

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus