USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Міліція Ківерцівщини – у катастрофічному становищі?

28 Жовтня 2008 17:20
Заступник голови Ківерцівської районної ради Олександр Юнчик під час засідання Координаційної ради з питань місцевого самоврядування райради розповів про те, у якому стані перебувають дільничні інспектори міліції Ківерцівської району. Про це 28 жовтня інформує репортер «Волинських Новин».
 
За словами пана Юнчика, у Ківерцівському районі передбачено 18 посад дільничних інспекторів, проте з них 4 – вакантні. Більшість дільничних мають стаж роботи на цій посаді до трьох років. Лише один дільничний працює більш ніж п’ять років. Лише троє дільничних інспекторів мають вищу юридичну освіту.
 
Як зазначив заступник голови Ківерцівської райради, на одного дільничного в середньому припадає по дві сільські ради або ж п’ять населених пунктів. Проте належно обладнаних приміщень для інспекторів – обмаль. Всього по цілому районі у розпорядженні дільничних міліціонерів – лише два проводові телефони. Основним засобом зв’язку є особисті мобільні телефони працівників МВС. На балансі райвідділу УМВС нема жодного мобільного, – стверджує Олександр Юнчик. У користуванні міліції Ківерцівського району перебуває лише кілька транспортних засобів.
 
Як розповів присутнім під час засідання керівник Ківерцівського районного відділу УМВС Ігор Муковоз, його структура має кількатисячні борги. Зокрема, 6 тисяч гривень – за енергоносії, близько 3 тисяч гривень боргів за телефон, близько 500 гривень боргів за воду.
 
Пан Муковоз навів приклад, коли в неділю, 26 жовтня, у лісі поблизу села Кульчин Ківерцівського району знайшли труп невідомого чоловіка. За словами Ігора Муковоза, міліціонерам довелось самим вантажити небіжчика у авто і доставити тіло у морг. Проте, як стверджує пан Муковоз, у жодному документі не передбачено, що це повинна робити саме міліція. Але, крім правоохоронців, ніхто би цього не зробив, – вважає керівник Ківерцівського райвідділу.
 
«Я раніше казав, що не хочу працювати у міліції з протягнутою рукою. Але працюю», – бідкався Ігор Муковоз. Він готовий до будь-якої допомоги з боку районної чи місцевої влади для працівників органів внутрішніх справ у Ківерцівщині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus