USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Міліція просить чиновників не забувати про гроші

5 Березня 2010 08:23
Волинські міліціонери попросили обласних чиновників враховувати фінансову складову під час прийняття цільових програм із профілактики злочинності.
На нараді в облдержадміністрації заступник начальника управління МВС у Волинській області Василь Куць зазначив, що фінансова підтримка від області не завадила би міліціонерам.
«У діючих програмах із профілактики правопорушень немає фінансової складової. Хотілося би, щоб керівництво області під час прийняття наступної подібної програми врахувало цей недолік. Адже в такому разі ефективність роботи значно підвищилася би», - зазначив правоохоронець.
За повідомленням Куця, торік волинські правоохоронці викрили п’ять підпільних нарколабораторій. Там виробляли наркотики практично на промисловому рівні.
Крім того, працівники обласного УМВС вилучили 126 кілограмів наркотичних речовин, з них 4,3 кілограми амфетаміну і 3 кілограми екстазі.
За словами правоохоронця, сьогодні міліцією недостатньо вживається заходів із боротьби з організованою злочинністю та корупцією.
Василь Куць запевнив, що резонансних і серійних злочинів у 2009-му на Волині не скоєно. А кількість ДТП в області скоротилася на 40%, порівняно з даними 2008 року.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus