USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Міліція розкрила один зі злочинів щодо підпалу авто волинського олігарха

1 Березня 2013 14:25
Працівники органів внутрішніх справ на Волині розкрили один із кількох резонансних підпалів автомобілів, що сталися в січні.
Про це повідомляє «ZIK».
Під час сесії Волинської облради депутат Ігор Гузь поцікавився у прокурора області Андрія Параки, чи розслідуються справи, пов’язані із підпалами автомобілів волинських політиків та автомобілів.
На це Парака повідомив, що один із злочинів уже розкрито.
Із власних джерел у прокуратурі Волині «ZIK» стало відомо, що мова йде про спробу підпалу у Володимирі-Волинському автомобіля Toyota Sequoia президента корпорації «Укр-Петроль», екс-кандидата у нардепи Сергія Ковальчука.
На запитання, які ж мотиви були у зловмисників, співрозмовник відповів лаконічно: «Особисті».
Ще в середині лютого Ковальчук заявив у газеті «Волинь-нова», що знає вичерпну інформацію про паліїв. Він поставив перед ними вимогу відшкодувати збитки.
Нагадаємо, у січні на Волині горіли машини впливових людей. Спочатку 3 січня згоріла Toyota Camry, якою їздив депутат Луцької міськради Андрій Козюра.
Потім невідомі намагалися підпалити автомобіль володимир-волинського олігарха Сергія Ковальчука. А наприкінці січня внаслідок підпалу вщент згоріла Toyota RAV4 луцького бізнесмена Сергія Були.
За цими фактами відкрито кримінальне провадження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Тимур Показати IP 1 Березня 2013 15:41
Параска А. нічого не знає !
Михайло Показати IP 1 Березня 2013 15:56
Козюра - олігарх!?)
ЧП Показати IP 1 Березня 2013 16:32
Якби "розкрили", то вже було б відомо хто і за що. А наразі це понти.
дід Показати IP 1 Березня 2013 23:25
у володимирі ходять чутки що злочин по підпалу автомобіля ковальчука розкрила не міліція, а інший правоохоронний орган...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus