USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Міліція «спихнула» «провокативну» справу на прокуратуру. ДОКУМЕНТ

28 Травня 2013 16:26
Міліція і прокуратура Волині «спихають» один на одного провокаційні листівки про «Вставай, Україно!».
Про це повідомляють на сайті «Твій місцевий депутат» із посиланням на повідомлення депутата Волиньради Олександра Пирожика у соціальній мережі «Facebook».

Нагадаємо, на початку травня в Луцьку з'явилися оголошення, в яких від імені опозиційних сил людей запрошували взяти участь у великій акції опозиції, що відбудеться 18 травня у Києві.

Олександр Пирожик попросив правоохоронців поінформувати про те, як тривають пошуки авторів листівки.

«Нарешті отримав відповідь з міліції на своє депутатське звернення щодо провокативних листівки щодо поїздки до Києва на «Вставай, Україно!». Начальник обл. міліції Олександр Терещук на сесії запевняв, що відповідь мені підписав. Дійсно підписав, тільки знову – проміжну. Причому з очевидним порушенням строків надання такої відповіді», - зазначається у повідомленні обранця громади.

«Словом, моє депутатське звернення прокуратура «спихує» на міліцію, а міліція – назад на прокуратуру. І досі ніхто так і не дає відповіді по суті звернення...», - прокоментував відповідь від міліції депутат.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Володимир Показати IP 28 Травня 2013 18:47
Так

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus