USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Екскерівник Волинської митниці Кривіцький стежив за підлеглим і його сім’єю

25 Липня 2019 11:39
Колишньому Волинської начальнику митниці ДФС, який до цього перебував у розшуку, повідомили про підозру.

Про це повідомив Київський обласний прокурор Максим Киричук у Фейсбук.

Посадовець підозрюється у незаконному збиранні та зберіганні конфіденційної інформації про особу, тобто у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 182 КК України.

Зокрема, начальник Волинської митниці ДФС, керуючись мотивом особистих неприязних відносин із начальником одного з митних постів Волинської митниці ДФС, порушуючи низку конституційних прав громадян на недоторканість приватного життя, особисту та сімейну таємницю отримав та зберігав відеоматеріали спостереження за своїм підлеглим працівником, будинком та прибудинковою територією по місцю проживання останнього та членів його сім´ї.

Нагадаємо, мова йде про ексначальника Волинської митниці ДФС Віктора Кривіцького.

Також колишньому начальнику митниці вручено клопотання про обрання запобіжного заходу у виді цілодобового домашнього арешту.

Віктор Кривіцький приступив до роботи на посаді виконувача обов’язків керівника Волинської митниці ДФС у жовтні 2016 року. У грудні 2016 року Кривіцького призначили начальником Волинської митниці ДФС.

Як повідомлялося, на Волині спалахнув скандал у зв’язку із заявами працівника митниці Петра Євтушка про те, що її очільник Віктор Кривіцький був причетний до незаконної схеми ввозу товарів із Польщі. Так, переповнені товаром автомобілі на митниці нібито фіксують як порожні. Своєю чергою, на міжнародних пунктах пропуску це заперечують, а за справу взялися прокуратура та СБУ. Після того, як Петро Євтушок публічно розповів про корупцію на митниці, його звільнили «за перевищення службових повноважень».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
савченко Показати IP 25 Липня 2019 13:23
Чого вчепилися за мужика?щось мабуть хочуть....
Правдивий Показати IP 25 Липня 2019 14:15
Всіх митників на нари!!! Там всі беруть.
Їван до Правдивий Показати IP 26 Липня 2019 12:03
"Там" - це де, на нарах? "Беруть" кого - митників??? Мммм, це вже цікаво

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus