USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

«Mille Fleurs» - конкурс весни для читачів «Волинських Новин»

27 Лютого 2013 19:14
Аж «тисячу квітів» (mille fleurs) подарувати своїм дружинам, мамам, донькам, подругам та коханим та ще й отримати за це приз пропонують «Волинські новини»!

До Дня Весни, 8-ого березня, «Волинські Новини» стануть першим промінчиком теплого сонця - разом із партнером акції, інтернет-магазином нижньої білизни «Ірена», ми запрошуємо взяти участь у конкурсі всіх, хто вже давно в очікуванні весни!

Для цього не обов'язково ставати Гогеном чи Пікассо - треба лише надіслати нам світлину, зроблену власноруч. На фото має бути зображена жінка, дівчина, дівчинка чи бабуся з квітами.

Потім варто лише заохочувати своїх рідних, друзів і знайомих вподобати вашу світлину на сторінці «Волинських новин» у соціальних мережах Facebook і ВКонтакте.

Зрештою, переможе та фотографія, яка «назбирає» найбільшу кількість «лайків».

Головний приз конкурсу - сертифікат на придбання товарів в інтернет-магазині білизни «Ірена», що працює вже більше 15-ти років та не перестає дивувати своїх клієнтів широким асортиментом якісної чоловічої, жіночої білизни.

Умови участі:

- Зробіть та надішліть фото з жінкою і квітами на електронну адресу редакції «Волинські Новини» [email protected]

- У листі повідомте ваші контактні дані

- Опишіть світлину

Терміни:
Переможець буде визначений шляхом голосування в соціальних мережах. Переможе той, чия фотографія «назбирає» найбільше лайків у соціальних мережах до 18:00 7-ого березня.

Голосувати за фотографії можуть учасники групи «Волинські Новини» у Вконтакте та ті, хто вподобав сторінку видання у Facebook. Фотоальбоми конкурсу у соціальних мережах: Вконтакте чи Facebook.

Нагорода чекає переможця 8-ого березня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Прикріпити файл

Система Orphus