USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Мінер» луцького будинку мешкає в сусідній області

29 Січня 2014 15:30
Особу жартівника, який повідомив про замінування будинку в Луцьку по проспекту Соборності, 20, не встановили. Але вже відомо, що телефонували з сусідньої області.

Про це розповів начальник Луцького міськвідділу УМВС в області Василь Марчишак під час 52 чергової сесії міськради сьогодні, 29 січня.

Начальник правоохоронців міста поінформував депутатів про роботу його відділу за ІІ півріччя минулого року. Депутати поцікавилися, чи відшукали людину, яка повідомила про замінування будинку по проспекту Соборності, 20.

Нагадаємо, лучани кілька годин на морозі чекали, коли віднайдуть вибухівку у їхньому будинку. Людей евакуйовували рятувальники, правоохоронці та медики. Та вибухового пристрою так і не знайшли.

Василь Марчишак запевнив, що справу розкриють за 2-3 дні, уже встановили місце, звідки телефонував жартівник. Особу «мінера» поки не встановили, повідомив правоохоронець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Семен Показати IP 29 Січня 2014 15:35
Пусть в ФЕС обратятся. Там такое за секунд 20 расскрывают.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus