USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

«Мінеру» Ягодинської митниці загрожує до 6 років ув’язнення

5 Вересня 2014 12:40
У чергову частину Любомльського РВ та Володимир-Волинського МВ УМВС України у Волинській області надійшли повідомлення про замінування пунктів пропуску «Ягодин» та «Устилуг».

Правоохоронці здійснили низку заходів, зокрема, оточили територію, заблокували рух транспорту та евакуювали на безпечну відстань працівників митниці та тих громадян, котрі намагалися перетнути кордон. Про це повідомили у прес-службі волинської міліції.

«На місці події працювали кінологи та експерти-вибухотехніки», – повідомив начальник УМВС України у Волинській області полковник міліції Петро Шпига.

З його слів, після перевірки території і транспортних засобів вибухових предметів правоохоронці не виявили. Тож роботу пунктів пропуску відновили.

Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності).

Жартівнику загрожує до шести років позбавлення волі. Працівники міліції проводять заходи щодо встановлення особи жартівника.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus