USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Міністр МВС вручив військовому з Волині відзнаку «За відвагу в службі»

5 Березня 2023 19:25
Віськовослужбовцю з села Вощатин Володимирської громади Юрію Демедюку, який проходить лікування, вручили відомчу заохочувальну відзнаку МВС України «За відвагу в службі».

Про це БУГу повідомили рідні військового.

Юрій Демедюк у 2015-2016 рр. служив в АТО. З початку повномасштабного вторгнення знову пішов захищати нашу державу від ворога. Зокрема, перебував на Бахмутському напрямку. Там і отримав поранення.

Нагрудний знак 4 березня вручив військовослужбовцю Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко.

У суботу міністр відвідав Львівський клінічний госпіталь Державної прикордонної служби України, де поспілкувався з медичним персоналом і пораненими українськими захисниками та вручив державні й відомчі нагороди, інформують в МВС України.
«Дякую вам за службу і самовідданий захист України. Своєю мужністю і стійкістю ви щодня наближаєте нашу перемогу, тому пишаюсь кожним із вас. Бережіть себе і одужуйте якнайшвидше», – побажав бійцям очільник МВС.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus