USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Романюк «перекроїть» виконком на вимогу луцьких активістів?

22 Березня 2014 11:11
Враховуючи побажання громадських активістів Луцька, до складу виконкому Луцької міської ради можуть включити представників громадських організацій. Цю пропозицію внесуть на розгляд сесії міської ради 26 березня 2014 року.

Нагадаємо, що 20 березня відбулося громадське обговорення складу міськвиконкому за участю Громадського сектору Волині, Правого Сектору Волині, Самооборони Волині, Автомайдану. Про конкретні пропозицій учасники не домовилися. Проте згодом, Луцький міський голова Микола Романюк написав на своїй сторінці уФейсбук про те, що до складу виконкому таки можуть ввести представників громадськості.

А вже наступного дня луцький мер у себе на сторінці в соцмережі пристав на пропозицію громадських активістів і сказав, що склад виконкому міськради усе ж можуть змінити.

Зокрема, пропозиції громадського сектора Луцька будуть такі:

1.Збільшити кількісний склад виконкому до 16 чоловік;

2.Вивести зі складу виконкому Марчишака Василя Юрійовича - начальника Луцького МВС України;

а) Барчук Дарію Богданівну, юрисконсульта ТзОВ "Золоте яблуко" - від АВТОМАЙДАНУ.

б) Кресака Юрія Юрійовича, голову правління Волинського відділення ВГО Комітет виборців України - від громадського сектора Волині.

в) Тиводара Олександра Олександровича, юрисконсульта ТзОВ "Пластмакс" - від обласної організації української спілки ветеранів Афганістану.

г) Хведчака Андрія Володимировича, керівника громадського формування з охорони громадського порядку "Самооборона Волині".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Лучанин Показати IP 22 Березня 2014 11:20
Ура! Романюк вже підпорядковується майданному натовпу!
Угу Показати IP 22 Березня 2014 11:36
Он просто пытается усидеть на своем месте. Хамелеон, примет любой окрас. Были коммунисты - всегда готов! Правый Сектор - тоже хорошо. Лишь бы самого не тронули, со всеми договорится
Антон Показати IP 22 Березня 2014 11:40
Романюк ще той козел, але морду Хведчака вже переносити не можу.
Дмитро Показати IP 22 Березня 2014 11:44
Романюк небійся ти того ПС і невидись на їхні дурні забаганки
Ирина Показати IP 22 Березня 2014 11:50
Ну, вообще, отупели д невозможности! Толпу дармоедов- во власть!!! Кто позволяет вам, Романюк, ср**ть в нашем прекрасном городе?! Или вы засс***ли совсем перед малолеткми фашиствующими?! Позорище!!! Кстати, выборы вам уже точно не выиграть!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Анонім до Ирина Показати IP 22 Березня 2014 11:57
А выборов как таковых и не будет бандЮля под себя создает тоталитарное государство .
я Показати IP 22 Березня 2014 16:05
враховуючи побажання активистив-капец, пару -тройку человек керують мистом!
Андрій Показати IP 22 Березня 2014 21:41
Все правильно робите пане Миколо.У виконкомі повинні бути представлені предствники всіх верств громади.А це,що за Ірина така вихована і культурна провидиця?Вам не соромно, ви ж все-таки жінка.Почитавши Ваш комент,починаю сумніватися в цьому.
123 Показати IP 23 Березня 2014 13:59
В виконкоми зарплаты нема пацанва на третий виконком не прийдет не цикаво посмиються з них там и все а потим виконком не збиреш и кворума не буде тупик безвластие вперед мэр одноклеточный

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus