USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Міністр вуглепрому в Нововолинську багато не обіцяв

23 Лютого 2009 13:27
Нещодавно на Волині перебував Міністр вугільної промисловості України Віктор Полтавець. Разом із головою облдержадміністрації Миколою Романюком та заступником Василем Дмитруком він здійснив робочу поїздку в місто Нововолинськ. Про це 23 лютого повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує сайт Волинської ОДА, у рамках візиту Віктор Полтавець відвідав будівельний майданчик шахти №10 «Нововолинська», де ознайомився з ходом виконання запланованих робіт.
Пізніше на базі ДП «Волиньвугілля» відбулася робоча нарада за участю голови облдержадміністрації Миколи Романюка, заступника Василя Дмитрука, заступника Нововолинського міського голови, керівника ДП «Волиньвугілля» та представників вугільних підприємств.
На ній обговорили проблеми вугільної галузі, зокрема, питання продовження будівництва шахти №10 «Нововолинська» та виділення дотаційних коштів із Держбюджету на фінансову підтримку видобутої і реалізованої тонни вугілля, а також на технічне переоснащення шахт ДП «Волиньвугілля».
Окремо порушували і питання погашення заборгованості з виплати заробітної плати шахтарям.

У коментарі «Волинським Новинам» міський голова Нововолинська Віктор Сапожніков розповів, що міністр вуглепрому багато не обіцяв. Пан Половець лише роздивився ситуацію на місці і вислови готовність спробувати вишукати кошти, щоб допомогти. Але конкретних сум, які підуть чи то на обладнання, чи то на погашення боргів, не прозвучало, – сказав мер шахтарського міста.  
 
Коментувати реальність цих обіцянок пан Сапожніков теж не став, зазначивши, що це «такі справи, які вирішуються на урядовому рівні». Щоправда, висловив сподівання, що гроші на Волинь надійдуть. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus