USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Міністра Шуфрича хочуть замінити на Балогу

9 Липня 2010 10:37
До кінця цієї сесії Верховна рада відправить у відставку міністра з питань надзвичайних ситуацій Нестора Шуфрича - на його місце планується призначити лідера партії «Єдиний центр» Віктора Балогу.

Про це інформує ТСН.

Як повідомили виданню ІМК джерела, що близькі до керівництва Партії регіонів, у Верховній раді незабаром буде зареєстрована постанова про звільнення міністра Нестора Шуфрича. Коаліція нібито проголосує за його відставку.

Водночас, основним претендентом на посаду міністра з питань надзвичайних ситуацій є Віктор Балога. Він уже обіймав цю посаду в уряді Юрія Єханурова.

Як зазначив представник фракції Партії регіонів, у парламенті до кінця сесії мають розглянути питання про відставку чинного міністра Нестора Шуфрича і призначити Балогу.

«У Віктора Балоги добрі шанси стати міністром. У Партії регіонів розглядають співпрацю з ним, оскільки представники «Єдиного центру» на місцевих виборах у минулому році набрали переконливу кількість голосів. У зв'язку з тим, що дуже скоро відбудуться місцеві вибори, Партії регіонів важливо налагодити співпрацю з «Єдиним центром», аби закріпитися на місцях», - зазначив представник ПР.

Зазначимо, що глава парламентської фракції Партії регіонів Олександр Єфремов днями заявляв, що кадрові питання, зокрема, питання відставки урядовців, найближчим часом не розглядатимуться у Верховній Раді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
VSC Показати IP 9 Липня 2010 18:22
У Балоги есть шансы выйти из запоя. Вроде, еще и Петю Шоколадного в правительство берут на место вице-премьера.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus