USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Міністри країн НАТО обговорять українське питання

3 Грудня 2013 21:52
Попри те, що офіційно українського питання немає у порядку денному, під час зустрічі міністрів закордонних справ країн-членів НАТО, планують обговорити ситуацію в Україні, інформує «5 канал».

Україна має право обирати міжнародних партнерів, однак цей процес повинен бути демократичним. Про таке заявив генсек НАТО Андерс фог Расмуссен у Брюсселі.

Там розпочинається щорічна зустріч міністрів закордонних справ країн-членів Північно-атлантичного альянсу. До бельгійської столиці прибули дипломати із 28 країн, зокрема і американський держсекретар Джон Керрі. Попри те, що офіційно українського питання немає у порядку денному, на зустрічі планують обговорити ситуацію в Україні Про це агентству «Інтерфакс» повідомило джерело у НАТО.

Генеральний секретар НАТОАндерс фог Расмуссенрозповів: «Я рішуче засуджую надмірне застосування міліцією сили, свідками якого ми стали у Києві. Очікую, що всі партнери НАТО, разом з Україною, діятимуть згідно з основними демократичними принципами, серед яких свобода мирних зібрань і висловлення думок. Звісно, ми поважаємо рішення України щодо її членства в альянсах та співпраці в організаціях. Але я би прагнув, щоби процес ухвалення таких рішень відбувався у справді демократичний спосіб».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 3 Грудня 2013 21:58
Чому всі нас мають обговорювати? Добре, Росії вже навчилисч кричати на кожному кроці "геть" та "ганьба", а коли всім іншим почнем? Чи нас всі і будуть постійно "мати"? Може вони ще свої війська до нас введуть? Краще б про це на майданах поговорили!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus