USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Міноборони нагородило військового з Волині медаллю «За поранення»

11 Липня 2023 09:53
Військовий з смт. Головне Володимир Боярчук отримав від Міністерства оборони медали «За поранення».

Про це інформують у Головненській громаді.

49-річний Володимир є одним з славних воїнів 68-ї окремої єгерської бригади ім. Олекси Довбуша, які звільнили не одне село на Донеччині від окупанта. Загарбники опирались до останнього. В одному з таких боїв Володимир і отримав поранення в голову.

«Ми дуже пишаємось такими воїнами, як Володимир. Одне усвідомлення того, що ви захищаєте Україну, додає віри, наснаги до життя. Бережи себе, тих хто поруч і повертайся з перемогою», – відзначили у громаді.
Читати ще: Зеленський посмертно нагородив орденами військових із Волині. Імена

Довідка:

Медаль «За поранення» – відомча відзнака Міністерства оборони України. Медаллю нагороджуються військовослужбовці ЗСУ, які отримали поранення під час захисту державного суверенітету і територіальної цілісності України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 11 Липня 2023 11:32
Чому держава не зробить, щоб ці медалі автоматично вручались всім військовим, які потрапили в госпіталь після бойового поранення?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus