USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Міноборони РФ відхрестилося від полоненого на Донбасі військового

28 Червня 2017 14:20
Міноборони РФ спростувало повідомлення про захоплення в полон в Луганській області України Віктора Агєєва, який, за інформацією ЗМІ, є російським військовослужбовцем-контрактником.

"Віктор Агєєв ніколи не проходив військову службу за контрактом у збройних силах РФ. Згідно з обліковими даними Міноборони Росії, Агєєв проходив строкову службу в Збройних силах РФ, після якої ще в травні 2016 звільнився в установленому порядку в запас", - йдеться в повідомленні Міноборони РФ, передає російський Інтерфакс.

Нагадаємо, 25 червня штаб АТО повідомив, що у районі проведення антитерористичної операції українські військові знешкодили диверсійно-розвідувальну групу терористів. Зазначається, що чотирьох бойовиків затримали, а ще двох: командира та одного з диверсантів, які чинили опір, ліквідували. У штабі зазначили, що загиблий командир групи був громадянином Російської Федерації, родом з міста Кірова. 26 червня президент України Порошенко на зустрічі з президентом Франції Еммануелем Макроном розповів про затримання російських військовослужбовців на українській території.

27 червня Російська служба ВВС повідомила, що серед полонених був 22-річний громадянин РФ з Алтайського краю Віктор Агєєв. За інформацією видання, в 2015-2016 роках він служив за призовом у Новочеркаську Ростовської області. Товариші по службі Агєєва розповіли, що після цього він пішов служити за контрактом у військову розвідку, проте вони не знають, в яку частину. Крім того, журналісти опублікували фотокопії документів Агєєва.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ростов Показати IP 28 Червня 2017 16:35
В Новочеркасске уже сидят пару героев АТО не обмен. Фигня все это.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus