USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Міносвіти запевнило, що всі учні отримають документ про завершення навчального року

26 Березня 2022 00:07
Усі українські школярі, які нині навчаються у навчальних закладах за кордоном, отримають документ про завершення навчального року.

Про це повідомив міністр освіти та науки Сергій Шкарлет, передає ТСН.

«Усі діти, які навчаються зараз не у своїх рідних школах, а також за кордоном, отримають документ про завершення навчального року. І всі їхні оцінки будуть зараховані, де б дитина не навчалася зараз: у будь-якій іншій школі, яка здійснює очне, змішане чи дистанційне навчання або екстернат. Це може бути будь-який заклад загальної середньої освіти, у тому числі і приватні заклади освіти», – зауважив міністр освіти.

Шкарлет нагадав, що серед приватних шкіл – це «Атмосферна школа», «Оптіма», «Ліко-школа», «Академія А-плюс» – всі ці школи мають ліцензію та співпрацюють з Міністерством освіти і науки і органами управління освітою. Виданий ними документ про освіту є абсолютно рівноправним із документом про освіту, який видає будь-який державний або комунальний заклад загальної середньої освіти.

Читати ще: В Україні скасували ДПА для учнів 4 та 9 класів

«Наголошую, що ці школи надали безкоштовний доступ до навчання на своїх платформах. Вони доступні і поза межами України», – зазначив очільник Міносвіти.

Як повідомляли, ЗНО, ДПА, єдиний вступний іспит (ЄВІ) та єдине фахове вступне випробування (ЄФВВ) у 2022 році скасовані.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus