USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Міс Україна-2007» розповідала лучанам про справжню красу. ФОТО

15 Травня 2009 17:55
У рамках фестивалю «ДоброДІЙ» із гостем – «Міс Україна-2007» Лікою Роман – молоді лучани обговорювали тему «Що є справжньою красою?». Про це 15 травня повідомляють «Волинські Новини».
 
Як інформує прес-служба ВОБФ «Переображення», гостями програми також були музичний християнський гурт «Вихід» (місто Львів) та служитель церкви Олександр Гаврилюк (місто Рівне), який розповідав про біблійний погляд на красу. Важливим моментом програми була також молитва вдячності Богу за внутрішню красу кожного, яка виражається у нашому слідуванні християнським принципам та ідеалам.
 
Ще задовго до початку програми у наметі гості познайомилися з дівчиною, що завоювала титул «Міс Україна» 2007 року, брали автографи та фотографувалися на згадку про зустріч із знаменитістю.
 
Ведучий вечора Дмитро Шевчук у форматі ток-шоу спілкувався з Лікою Роман. Оскільки дівчина дотримується християнських принципів та завжди відкрито про це розповідає, вона не пов’язала свою кар’єру з модельним бізнесом після перемоги у конкурсі краси.  Натомість красуня зайнялася реалізацією соціальних та благодійних проектів, ставши посланцем звістки миру в Україні та далеко за її межами.
 
Довідково:
Благодійний фестиваль організував фонд «Переображення» та церква «Фіміам» за підтримки Луцької міської ради. Захід проводять із 9 травня, щоб зібрати кошти для облаштування сучасного дитячого спортивного майданчика загального користування у районі ЛПЗ. На ці потреби уже зібрали 4723,95 гривні.
 
Фестиваль «ДоброДІЙ» триватиме до 17 травня. У програмі заходу: зустрічі на теми залежностей та виходу з них, на спортивну тематику та питання пошуку мети у житті. «Зіркові» гості фестивалю: відома українська християнська співачка Дарина Кочанжи, Strongman Алекс (місто Київ) з шоу-програмою, заслужена артистка України Марина Одольська, а ще – турнір з міні-футболу та благодійний ярмарок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Я Показати IP 16 Травня 2009 13:32
Слава Ісусу Христу за такий фестиваль,де люди можуть почути правду про те,як Бог змінює життя людей!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus