USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Міська рада не дозволила змінити тип акціонерного товариства «Луцькому авіапідприємству»

29 Травня 2019 22:33
Луцька міська рада, як власник 30% акцій, не підтримала зміну типу товариства з публічного акціонерного товариства «Луцьке авіапідприємство» на приватне акціонерне товариство.

Про це йшлося 29 травня під час засідання 57 сесії міської ради.

Так, Луцька міська рада має 30% акцій у «Луцькому авіапідприємстві» і має вплив на прийняття рішень, однак це підприємство руйнувалося з початку незалежності України.

Як розповідала начальниця відділу управління майном міської комунальної власності Алла Грабко, власники 70% акцій почали щось робити на тій земельній ділянці, зокрема порубали зарослі, відремонтували ангар, створили авіаклуб легкомоторних літаків та планерів. Однак підприємство збиткове, і фактично основний акціонер бере на себе витрати. Тому підприємство надіслало запрошення міській раді на збори щодо зміни типу акціонерного товариства, але для цього має бути відповідне рішення сесії.

Зокрема, зміна типу акціонерного товариства з відкритого на закрите спростить ведення реєстру акцій та фінансової звітності.

В підсумку, міська рада вирішила не підтримувати зміну типу товариства з публічного акціонерного товариства «Луцьке авіапідприємство» на приватне акціонерне товариства, аби не втратити свої акції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Андрій Показати IP 30 Травня 2019 00:29
Не проголосували бо був серйозний розголос в суспільстві... Шкода, що у інших випадках такого розголосу нема а у наших правоохоронців не вистачає мізків розслідувати справжню корупцію а не тільки прямі факти дачі або отримання хабаря... ось до прикладу чи знаєте Ви, що більшість дупутатів "заробляють" в більшості навіть не на вирішенні питань а на лобіюванні своїх фірм на виконання тих чи інших міських підрядів... притому "стараєтся" як уявна влада так і "опозиція". Ось візьмемо до приклада революціонера Пашку ДАньльчу на, що жиє вказаний депутат невже сидить на шиї в жінки...??? ні в пашки є брат Миколка - зубний технік. ТА технік він так собі не йдуть до нього приватні стоматологи а грошенят то хочеться. НІчого сказав Пашка я порішаю... і ось недавно був конкурс на нового голову міської стомат поліклініки, Пашка тут як тут ... і ВИ не повірите після "прозорого" конкурсу нова директриса яка має в своєму штаті цілий відділ зубних техніків як вміють і роблять ВСЕ!!!! укладає договір з братом Пашки на постійне виготовлення коронок з цирконію... бо її техніки начебто не можуть цього освоїти :) (щоб Ви розуміли коронки з цирконію найдорожчі) .... Ось так працює КОРУПЦІЯ!
Знаючий до Андрій Показати IP 30 Травня 2019 10:06
новина про його брата Миколу який зробив собі охфіс на Травневій біля північного та планує "протезувати" Луцьк вже давно не секрет про це вже з місяць гудить стоматполіклініка говорять, що ради нього та за лобіюванням такого собі зав відділнням Івана Приймачука який теж відкриває лабораторію є плани взагалі ліквідувати посади техніків і щоб Луцяни купували всі коронки у них ... БІльш цікаво почуту про діяльність Данильчукових бригад по лісовій охороні...........
Лідія Показати IP 30 Травня 2019 08:54
Андрій прошу, ще пишіть... ви талант!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus