USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Міська рада на Волині одноголосно визнала Росію агресором

4 Лютого 2015 11:47
Сьогодні, 4 лютого, Володимир-Волинська міська рада визнала Росію державою-агресором, а ДНР та ЛНР - терористичними організаціями. «За» проголосували усі депутати незалежно від партійної приналежності.

Таким чином Володимир-Волинська міська рада від імені громади міста підтримала звернення до Верховної Ради України до ООН, Європейського парламенту, ПАРЄ, Парламентської Асамблеї НАТО, Парламентської Асамблеї ОБСЄ, Парламентської Асамблеї ГУАМ, національних партнерів держав світу про визнання Російської Федерації державою-агресором.

Також депутати від імені громади міста закликали міста-побратими Володимира-Волинського, аби ті звернулися до урядів своїх країн та підтримали Україну у збереженні територіальної цілісності і засудили дії Росії, яка підтримує терористичні угрупування ДНР та ЛНР.

Нагадаємо, сьогодні, 4 лютого, у Луцьку вирішуватимуть, чи визнавати Росію агресором. Депутати Луцької міської ради збираються на позачергову 70-у сесію, щоб сказати своє слово щодо рішення Верховної Ради визнання Росії агресором, а званих “ДНР” і “ЛНР” - терористичними організаціями.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
З княжого Показати IP 4 Лютого 2015 11:51
Невже Мороз, Смоляр, Подзізей та Голигін, а ще Савєльєв за таке проголосували? Певно, папа дав їм добре по шиї напередодні голосування.
володимирський до З княжого Показати IP 4 Лютого 2015 16:08
І не тільки.Кажуть очевидці що мороз сьогодні навіть мордяку не відкривав.Не вірю. Невже Данилович хвости своїм холопам накрутив перед сесією?
правда до володимирський Показати IP 4 Лютого 2015 18:34
Розпочалась передвиборча команда Петра Даниловича і його "сильної команди" С коро у них перевибори .Треба імідж тримати. Бо з тими бандюками так можна заср...ся що до кінця літ своїх не відмиєшся.Тому і проголосували за проект рішення і мордяки зціпили...
Анонім Показати IP 4 Лютого 2015 12:46
І що далі? Вашу м....., відповідне рішення прийняте ВРУ, навіщо ця показуха роботи, невже немає важливіших питань?
Анонім Показати IP 4 Лютого 2015 12:53
Ну так в чем же дело? Объявляем войну России, вводим военное положение, наступаем, побеждаем и дело с концом. Чего тянем-то? Почему покупаем у агрессора газ, уголь? Почему десятки тысяч потенциальных бойцов, которые могли бы водрузить наш флаг над кремлем, радостно лижут сапоги агрессоров за право укрыться на его территории от священной обязанности умереть за Родину? Что вообще происходит? Украине нужен Сталин, а не амебы вроде Порошенко и компании (Сеня, пастор, фейсбучный министр внутренних дел и прочие овощи). Они превращают страну с гордым и независимым народом в какую-то выгребную яму, подонки. Гниды и воры. Главное, среди них, тварей, нет ни одного украинца. Одни евреи. Небесная сотня, прости нас, мы всё проср*ли...
Олег Показати IP 4 Лютого 2015 13:11
коментар було видалено
Патріот Показати IP 4 Лютого 2015 14:02
От не можу зрозуміти, якого милого обласні та міські ради взагалі відволікаються на загальнодержавні питання? ВРУ вже зробила все, що потрібно! А тепер що - чекати аби кожна сільська рада визнала расєю агресором, а днр-лнр терористичними організаціями? Нехай свою роботу роблять!
свобода Показати IP 4 Лютого 2015 14:48
Це ми робимо вид що працюэмо.
Тепер так Показати IP 5 Лютого 2015 01:43
Проголосували погано не проголосували погано то як добре ви не знаете але залізши по вуха у коричневе і далі керуєте і повчаете якась гузятина получаеться чи не так
Ми станемо жити кращ Показати IP 5 Лютого 2015 01:51
Якщо будемо виробляти більше ніж купляти якщо будемо всі багатші якщо долар по 1 гривню а евро по 1,15 якщо народжуватись буде більше ніж вмирати якщо на роботу вони з европі будуть їздити до нас а не ми до них і е над чим працювати але іде війна яку почала засцяна свобода зі своїми маразматичними ідеями то може люди зрозуміють де правда і що таке свобода врешті решт
Та зробіть вже Показати IP 5 Лютого 2015 01:55
Що небуть потрібне три дні міняють трубу біля биткомбінату от тобі і порядки

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus