USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Міська рада роздає землю в історико-культурному заповіднику Луцька

18 Серпня 2014 10:00
Прокуратура міста Луцька перевірила діяльність Луцької міської ради в частині дотримання вимог земельного законодавства. Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.

Встановили, що в порушення вимог Земельного кодексу України, міська рада прийняла рішення, яким надала громадянці дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі, яка знаходиться в Державному історико-культурному заповіднику у місті Луцьку для надання її у власність.

Між тим, ця земельна ділянка відноситься до земель історико-культурного призначення, а тому не може бути передана у власність.

Відтак, прокуратура міста Луцька пред’явила до суду адміністративний позов до міської ради про визнання прийнятого нею рішення протиправним та з вимогою скасувати його.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
67 Показати IP 18 Серпня 2014 10:30
Хто прогосував ? Фаміліі?
Всезнайко до 67 Показати IP 18 Серпня 2014 11:20
Свобода і БЮТ
Луцький Показати IP 18 Серпня 2014 11:20
Конституція України Стаття 21. Усі люди є вільні і рівні у своїй гідності та правах. Права і свободи людини є невідчужуваними та непорушними. Стаття 47. Кожен має право на житло. Держава створює умови, за яких кожний громадянин матиме змогу побудувати житло, придбати його у власність або взяти в оренду. Громадянам, які потребують соціального захисту, житло надається державою та органами місцевого самоврядування безоплатно або за доступну для них плату відповідно до закону. Ніхто не може бути примусово позбавлений житла інакше як на підставі закону за рішенням суду. ....А тепер питання: Якщо мій дід після війни розбудовував ділянку після руйнації внаслідок другої вітчизняної війни на тер., старого міста, то чому ця ділянка не може передаватися у власність? Яка не є архіт. цінністю!? То це виходить порушення конституції України, або забирайте у всіх з власності, що також є порушенням або ті земельні ділянки які не є архіт., цінністю передайте у власність людям які на це заслуговують!
віталік каламбаха Показати IP 19 Серпня 2014 20:29
А прізвище в "громадянки" яке?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus